"Dakika/33/s/keywords/Dakika/90/s/keywords/Dakika/33/s/keywords/Dakika/19/s/keywords/Dakika/33/s/keywords/Dakika/90/s/keywords/Dakika/33/s/keywords/Dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Ermenistan-Azerbaycan sınırında yeni çatışma!
Son dakika gelen habere göre; Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşanan çatışmalarda Azerbaycan ordusundan bir asker şehit oldu. Öte yandan gelen bilgilere göre; Ermenistan ordusundan 20 askerin de öldürüldüğü belirtildi.
Son şans! ABD gizlice Hafter ile görüştü! İşte sebebi...
Gelen son dakika haberine göre; ABD'den bir askeri heyetin Libya'da, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'le gizli görüşme yaparak yeni bir ateşkes önerdiği bildirildi.
Kremlin açıkladı! Erdoğan ile Putin uçuş seferleri konusunda talimat verdi
Son dakika haberlere göre Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon görüşmesinde ilgili kurumlara iki ülke arasındaki uçak seferleri konusunda müzakereleri başlatma talimatını verdiklerini söyledi.
ABD'den Azerbaycan ve Ermenistan'a mesaj!
Dışişleri Bakanı Pompeo, sınır çatışmalarından derin endişe duyduklarını belirterek taraflara itidal çağrısı yaptı.
Tam bitti derken kabus yeniden başladı! Corona virüs uçuşa geçti...
Gelen son dakika haberlerine göre; Corona virüsün Avrupa'daki ilk üslerinden biri olan İspanya'da salgın bitme noktasına gelmişti; ancak son günlerde yine patlama yaşanıyor. İspanya Sağlık Bakanlığı, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınında son 24 saatte 390 yeni vaka ile mayıs ayından bu yana en yüksek artışı açıkladı.
Etiyopya Hedasi Barajı'nı doldurmaya başladı
Gelen son dakika haberlerine göre; Etiyopya, Mavi Nil Nehri üzerine inşa ettiği Hedasi Barajı'nda su tutulmasına başlandığını duyurdu. Öte yandan Mısır, Hedasi Barajı'nın doldurulmasıyla ilgili Etiyopya'dan acil açıklama istedi.
Tunus Başbakanı İlyas el-Fahfah istifa etti
Gelen son dakika haberine göre; Tunus Başbakanı İlyas el-Fahfah'ın, Cumhurbaşkanı Kays Said'e istifasını sunduğu belirtildi.
Rusya'dan Ayasofya açıklaması!
Son dakika gelen bilgilere göre; Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin'den son dakika Ayasofya açıklaması geldi. Verşinin, Ayasofya’yı camiye dönüştürmesi kararının Türkiye'nin kendi içişleri meselesi olduğunu belirtti.
Korkulan oldu! Koronavirüste antikor kayboluyor, hastalık sürekli...
İngiltere'de yapılan bir çalışma, koronavirüse yakalanıp iyileşenlerin birkaç ay içinde bağışıklığını yitirebileceğine ve gripte olduğu gibi her yıl yeniden hastalanabileceğine işaret ediyor.
Gözler bu toplantıda! Türkiye'yi görüşüyorlar...
Son dakika haberlere göre, Fransa'nın çağrısıyla bir araya gelen Avrupa Birliği ülkelerinin dışişleri bakanlarının Türkiye'ye karşı bir adım atması beklenmiyor. Toplantı öncesinde birçok bakanın maske takmadığı görülürken, bir bakanın maskeyi gözlerine takması çok konuşuldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI