"Dakika/114/s/keywords/Dakika/53/kose-yazarlari/s/keywords/Dakika/114/s/keywords/Dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

 24 saatte binlerce kişi corona virüsten öldü!
Son dakika haberine göre, corona virüs nedeniyle son 24 saatte Brezilya'da 1280, Meksika'da 648, Hindistan'da 507 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri'nden AB'ye 'seyahat kısıtlamaları' tepkisi: 'Hayal kırıklığı duyuyoruz'
Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, seyahat kısıtlamalarına ilişkin AB tavsiye kararında Türkiye'nin yer almaması hakkındaki soruya yanıt verdi.
Dünya genelinde corona virüs bilançosu: Can kaybı 514 bin 50’ye yükseldi
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 514 bin 50’ye yükseldi.
ABD’de eğitim uçuşu yapan F-16 düştü!
Son dakika haberine göre, ABD’de eğitim uçuşu yapan bir F-16 savaş uçağının düştüğü bildirildi.
Avustralya'da corona virüs vakalarındaki artış sürüyor!
Avustralya'nın Victoria eyaletinde 73, Yeni Güney Galler eyaletinde 14 kişinin daha yeni tip corona virüse yakalanmasıyla ülkede son 24 saatteki vaka sayısı 87’ye yükseldi.
Çin, Uygur Türklerine zorla doğum kontrolü ve kısırlaştırma yapmakla suçlandı
Milyonlarca Müslüman Uyguru kamplara hapseden Pekin yönetiminin uyguladığı yöntemler sonucunda, Şincan'daki nüfus artışında büyük düşüş görüldü. Dünyayı ayağa kaldıran raporu yazan Çinli akademisyen, zorla doğum kontrolünü 'Soykırım hedefli bir nüfus planının parçası' olarak tanımladı. ABD, Çin'den korkunç uygulamaları derhal sonlandırmasını istedi.
Erdoğan, yarın Putin ve Ruhani ile görüşecek
Türkiye, Rusya ve İran liderleri, Suriye'deki son durumu masaya yatıracak.
Fransa'nın başkenti Paris'te alarm
La Defence semtindeki bir alışveriş merkezinde silahlı bir adam olduğu yönündeki ihbar üzerine yüzlerce polis bölgeye geldi, kompleks tahliye edildi. Operasyonun sona erdiğini duyuran polis, şüpheli bir durum olmadığını açıkladı.
 Çavuşoğlu'dan Macron'a yanıt: Fransa darbeciyi destekliyor
Fransız liderin Türkiye'yi hedef alan sözlerine yanıt veren Dışişleri Bakanı, Paris yönetiminin yalnızca kendi çıkarları için çaba gösterdiğini söyledi.
 Avrupa Birliği ilan etti, Türkiye listede yok
Aralarında Gürcistan, Cezayir, Fas, Karadağ, Ruanda, Güney Kore, Tayland, Çin ve Tunus'un yer aldığı 15 ülkeye seyahat için yeşil ışık yakıldı. Seyahat yasağının kaldırılmadığı ülkeler arasında ise ABD, Brezilya, Rusya ve Türkiye var.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI