"Ardahan’da/99/gunun-haberleri/s/keywords/Ardahan’da/486/s/keywords/Ardahan’da/99/gunun-haberleri/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Meksika'da Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 371 kişi yaşamını yitirdi
Güney Amerika ülkelerinden Meksika'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle son 24 saatte 371 kişi hayatını kaybetti.
İran'da cami ve alışveriş merkezlerine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı
İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 ay önce ibadete kapatılan camilerin bugünden itibaren yeniden açılması ve alışveriş merkezlerine yönelik kısıtlamaların kaldırılması kararlaştırıldı.
Bir damlası binlerce dolar!
Corona virüs salgınıyla kan ticareti inanılmaz boyutlara ulaştı, antikor testi üretmek isteyen şirketler Covid-19 hastalığını atlatmış hastaların bir mililitrelik kanı için bin dolar kadar para verebiliyor.
Rusya 400 bine yaklaştı, önüne geçilemiyor
Rusya'da bir günde 8 bin 952 testin daha pozitif sonuç vermesiyle vaka sayısı 396 bin 575’e çıktı. Can kaybı ise 4 bin 555 oldu.
Rusların bastığı 1,1 milyar dolarlık sahte Libya dinarı yakalandı
ABD Rus şirket tarafından basılan paralara Malta'da el konulmasına teşekkür etti, yerel medyadaki haberler ise internet sitesinden kaldırıldı.
Trump'tan 100 bini aşan corona virüs ölümlerine ilişkin açıklama
Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, ülkede yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 100 bini geçmesine yönelik, "Üzücü bir kilometre taşı" yorumunu yaptı.
 Nijerya'da kanlı saldırılar! Çok sayıda ölü var...
Gelen son dakika haberlerine göre; Nijerya'nın kuzeybatısında düzenlenen silahlı saldırılarda en az 60 kişi hayatını kaybetti.
İngiltere, ABD, Avustralya ve Kanada, Çin'in Hong Kong güvenlik yasasından endişeli
İngiltere, ABD, Avustralya ve Kanada'nın ortak açıklamasında, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde uygulanması için Çin Ulusal Halk Kongresinde (Ulusal Meclis) kabul edilen Ulusal Güvenlik Yasası'ndan derin endişe duyulduğu belirtildi.
 Ve Trump imzayı attı! Twitter tarih mi oluyor?
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformlarının paylaşımlardan hukuki olarak sorumlu tutulmasını öngören bir kararname imzaladı.
Floyd'un ölümüne yol açan polise ünlülerden tepki yağdı
ABD'nin Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un hayatını kaybetmesine neden olan polis memurlarına spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden de tepki yağdı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI