"Ardahan’da/37/s/keywords/Ardahan’da/399/tum-haberler/s/keywords/Ardahan’da/37/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Posof’ta göller dondu
Ardahan'ın Posof ilçesinde etkili olan soğuk nedeniyle göller dondu
Ardahan'daki Yalnızçam Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğunluğu
Ardahan'da hafta sonunu fırsat bilen kayak severler, Yalnızçam Kayak Merkezi'ne koştu
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Meclisi üyeleri ile birlikte, basın açıklaması yaptı
Ardahan Belediye başkanı gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkemizin içinden geçmekte olduğu özellikle enerji anlamındaki darboğazda, tıpkı evlerimiz gibi, üreticilerimiz gibi, fabrikalarımız gibi bizler de çeşitli tedbirleri almak zorundayız
Ardahan Belediye Başkanının Sarhoş Olduğu İddia Edildi Video Basına Sızdırıldı
CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir şoke eden bir skandala imza attı. Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yapılan saldırı tüm Türkiye'de olduğu gibi Ardahan'da sert tepkiye neden olurken Ardahan'daki kınamaya katılan Faruk Demir ilginç görüntüler verdi. Demir anlam verilemeyen açıklamalarda bulundu ve Atatürk'e 'Padişah' dedi. Demir'in sarhoş olduğu ileri sürüldü.
Anadolu Ajansı'nın Ayın fotoğrafları ve videoları belli oldu
Anadolu Ajansı (AA) Ardahan muhabiri Günay Nuh un kar ve tipi dondurucu soğukların etkili olduğu Ardahan'da görev yapan sağlık ekipleri tüm olumsuzluklara rağmen kırsalda aşı çalışmalarını sürdürüyor haberi ve haber fotoğrafı Ocak ayı haber katagorisinde birinci seçildi
İstanbul'da hırsızlık çetesi yakalandı
İstanbul'da evlere girerek hırsızlık yapan biri kadın 4 kişilik hırsızlık çetesi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin evlere girerken ve kaçarken görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.
Yer: İstanbul! Görünce koştu geldi... Hayat kurtaran hamle
İstanbul Beykoz'da ailesiyle seyir halindeki otomobilde bulunan 2 yaşındaki kız çocuğunun nefes borusuna ekmek parçası kaçtı. Çevredekiler seferler olurken, çocuk hastaneye götürülmek istendi. Bu sırada caddedeki bir mağazanın çalışanı Nurgül Arslan yardıma koştu. Arslan, "Heimlich manevrası" ile çocuğun tekrar nefes almasını sağladı. Nurgül Arslan, " Kadının durumuna çok üzüldüm. Ben de bir anneyim. Benim çocuğumda o durumda olsa başkası da aynı şeyi yapardı" dedi.
Kazılan yolda göçük sonrası gaz sızıntısı
Edirne'de, iş makinesiyle kazılan yolda göçüğün ardından doğal gaz hattında sızıntı meydana geldi. İhbarla gelen ekipler, yarım saatlik çalışmayla kaçağı önledi.
Evlat nöbetindeki baba: Dağdan gelen hiçbir çocuğa ceza yok
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 888'inci gününde sürdü. 7 yıl önce 19 yaşındayken kaçırılan oğlu Doğan'a teslim olması yönünde çağrı yapan Hacı Güger, "Dağdan gelen hiçbir çocuğa ceza yok. Annelerine, babalarına teslim ediliyorlar. Dağdakiler beni duyuyorlarsa annelerinin, babalarının, kardeşlerinin yanlarına dönsünler" dedi.
Afyonkarahisar-Ankara karayolunda ulaşıma kar engeli
Afyonkarahisar-Ankara karayolu, kayan tırlar yüzünden bir süre tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Yol, Karayolları ekiplerinin uzun süreli uğraşları sonucu ulaşıma açıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI