"Ardahan’da/345/s/keywords/Ardahan’da/377/s/keywords/Ardahan’da/345/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: CZN Burak belediye ile davalık oldu! Aylık gelirini mahkemede açıkladı
Sosyal medyada ‘CZN Burak’ olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir ile babası İsmail Özdemir'in, bir restoranlarında kanunlara aykırı olarak tadilat yapmaları nedeniyle yeniden yargılandıkları davada karar çıktı.
Ardahan Haberi: 2 üniversitelinin hayatını kaybettiği midibüsün sürücüsü: Fren tutmayınca öğrencileri uyardım
Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, üniversite öğrencilerinin taşındığı midibüsün devrildiği kazada Hilal Sıkar (21) ve Kürşad Samed Özçine'nin (24) ölümüne neden oldukları gerekçesiyle, aralarında sürücü ve araç yetkililerinin de olduğu 3 sanığın yargılanmasına başlandı. Midibüs sürücüsü Orhan Suruç, kaza nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Vites düşürmeye çalıştım ama araç hız kesmedi. Frenin tutmadığını görünce öğrencilere uyarıda bulundum" dedi.
Ardahan Haberi: Binali Yıldırım'ın aracı kaza yaptı, sağlık durumu iyi
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç Azerbaycan'da kaza yaptı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, " Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim." ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Meteoroloji sağanak uyarısında bulundu! Hafta sonu hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı geldi. Özelllikle Artvin ve Rize'de yağışların şiddetli olması bekleniyor.
Ardahan Haberi: Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem
AFAD Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Aynı bölge öğle saatlerinde de sallanmıştı.
Ardahan Haberi: 'TSK, PKK'ya karşı kimyasal silah kullandı' iddiasına peş peşe tepkiler
Türk Tabipler Birliği (TTB) ve HDP'nin "Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK'ya karşı kimyasal silah kullandı" iddiasına peş peşe tepkiler geldi.
Ardahan Haberi: Bakan Soylu: 'Yunanistan'ın bize karşı yaptığı oyun zavallılıktır, zayıflıktır'
Yunanistan’ın göçmenlere yönelik insanlık dışı uygulamalarda bulunduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Yunanistan’ın bize yaptığı oyun zavallılık ve zayıflıktır. 2020, 2021 ve 2022 yıllarında Ege’de ve batı sınırlarımızda toplam 69 bin 375 geri itme gerçekleşmiştir. Bu geri itmeler neticesinde 170 göçmen hayatını kaybetmiş, 708 göçmen ise yaralamıştır” dedi.
Ardahan Haberi: HDP'li Güzel'in 'devamsızlık' raporunun görüşülmesi için komisyon kurulacak
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'nda, tutuklu yargılanması devam eden HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesi amacıyla, 'genel kurul devamsızlık raporunun' görüşülmesi için Hazırlık Komisyonu kurulmasına karar verildi.
Ardahan Haberi: Azerbaycan tezkeresi Meclis'te
Türk askerinin Azerbaycan'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
Ardahan Haberi: Fakıbaba'nın istifa kararıyla ilgili Mahir Ünal'dan açıklama
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Sosyal medya hesabından istifasını açıklayan AK Parti'li vekil Fakıbaba ile ilgili açıklamalarda bulundu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI