"Ardahan’da/345/iletisim/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir 23 Nisan'da Çocukları Evde Sevindirdi
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. Yılında evde kalmak zorunda olan çocukları sevindirdi
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, dan 23 Nisan Mesajı
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı
Ardahan'da ilk sahura saat kaçta kalkılacak? 2020 imsakiyesine göre Ardahan sahur ve iftar saatleri
Ardahan'da ilk sahur ve iftar heyecanı Ramazan ayına kısa bir süre kala başladı. Oruç ibadetini hakkıyla gerçekleştirmek isteyenler Diyanet İşleri Başkanlığının 2020 imsakiyesini inceleyerek bilgi edinmeye çalışıyor. Ardahan'da ilk sahura saat kaçta kalkılacak? İşte 2020 imsakiyesine göre Ardahan sahur ve iftar saatleri
Ardahan´da Ramazan pidesine zam yapılmadı
Ardahan´da Ramazan pidesine zam yapılmadı. 350 gram pide 3 liradan satılacak
Ardahan Belediye Başkanı Demir'den 23 Nisan mesajı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, TBMM'nin 100'üncü açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.
Ardahan'da öğretmenler polisler için siperli maske üretti
Ardahan'da öğretmenlerin Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ürettiği 175 siperli maske, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakarca çalışan polislere teslim edildi.
Ardahan da Orman Yüksek Mühendisi Fatoş Okulu Sincap Yavrusunu Elleriyle Besliyor
Ardahan'ın Posof ilçesinde vatandaşlarca bulunan iki sincap yavrusuna, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şube Müdürlüğünde görevli orman yüksek mühendisi Fatoş Okulu sahip çıktı.
Ardahan da Kaşar Firmaların dan Sağlık Çalışanlarına Destek
Ardahan’da süt üreticileri, içinde bal ve kaşarın bulunduğu moral paketlerini, devlet hastanesi ile 112 Acil Servis Hizmetlerindeki sağlık çalışanlarına ikram etti.Ardahan’da peynir işletmeciliği yapan üreticiler, yeni tip korona virüsle (Covid-19) ile mücadele eden, sağlık çalışanlarına moral vermek istediklerini belirterek,"Korona virüs salgınında canla başla mücadele eden Ardahan’daki sağlık çalışanlarına ufak bir jest ve moral vermek için Bal ve Kaşar ikramında bulunmak istedik.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine Maske Dağıttı
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ücretsiz maske dağıtarak mücadeleye destek vermeye çalışıyor.
Ardahan ve Göle ye Yapılacak TOKİ Konutlarının Kura Çekilişi Mayıs Ayında Yapılacak
100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi´ kapsamında Ardahan´da yapılacak 800 konut için kura tarihi belli oldu
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI