"Ardahan’da/325/s/keywords/Ardahan’da/282/s/keywords/Ardahan’da/325/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti Büyükşehirlerden aldığı destekle Ardahan a hizmet ediyor
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle Karayolları 18. Bölge Müdürlüğünün sıcak asfalt yapımını başlattığı Ardahan Devlet Hastanesi Ek Bağlantı Yolu için Erzurum Büyük Şehir Belediyesi araç ve ekip desteğinde bulundu.
20. Ardahan Ulusal Kültür ve Bal Festivali başladı
Ardahan'da, yöreye özgü bal ve kültürün tanıtılması amacıyla düzenlenen "20. Ulusal Kültür ve Bal Festivali" yoğun ilgi gördü.
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, mülkiye başmüfettişliği görevine atanması dolayısıyla veda yemeği verdi.
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, mülkiye başmüfettişliği görevine atanması dolayısıyla veda yemeği verdi. Vali Öner, Ardahanlıları dost ve kardeş edindiğini söyledi ve Ardahan için harcadıkları zaman ve enerji için teşekkür etti
Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanan Gökalp Şener, görevine başladı.
Ardahan İl Emniyet Müdürü olarak atanan Gökalp Şener, görevine başladı. Resmi Gazetede yayımlanan, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Polis Başmüfettişi Gökalp Şener, Bartın İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ünsal Hayal’den görevi devraldı.
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, mağdur olan bal üreticilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Bal Festivali öncesi, kentin geçim kaynaklarının başında gelen Ardahan balı yetiştiricilerinin taleplerini Arı yetiştiriciler birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu'ndan dinledi
Çıldır Aktaş Gümrük Kapısı'nda tır kuyruğu devam ediyor
Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkas ülkelerine açılan Ardahan'ın Çıldır ilçesindeki Aktaş Gümrük Kapısı'nda tır kuyruğu devam ediyor. Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle tırların güzergah değiştirmesi sonucu oluşan yoğunluk, sürücülerin altyapı yetersizliğinden şikayetçi olduğu gümrük kapısında zaman zaman 7 kilometreyi buluyor.
Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak Türkgözü Sınır Kapısı'nda İncelemede bulundu
Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ardahan’ın Posof ilçesinde bulunan Türkgözü Sınır Kapısı’nda denetlemelerde bulundu, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ardahan Üniversitesi Rektörü ÜLKE TV’de ARÜ’yü Anlattı
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ÜLKE TV’de Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu ve İletişim Uzmanı İsmail Yolcu’nun sunumuyla gerçekleştirilen “Genç Vizyon” programına konuk oldu.
Ardahan'a gelen gurbetçiler, deniz hayallerini Çıldır Gölünde buldu
Ardahan'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sıcaktan bunalan vatandaşlar, çareyi göl ve derelerdeki serin sularda buldu.
Damal Bebeklerini Mahkumlar Üretti Ardahan Adliyesinde Satışa Çıkarıldı
Ardahan Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan mahkûmların ürettiği Damal Bebekleri Ardahan Adliyesinde satışa çıkarıldı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI