"Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/341/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/97/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/341/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Esnaftan Akşener’e Kılıçdaroğlu tepkisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Sultangazi, Arnavutköy ve Silivri’de esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Ardahan Haberi: PKK, PYD, DAEŞ  ve FETÖ’nün sahibi Amerika’dır’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye’de İmes esnafıyla kahvaltıda buluştu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aliyev’e ‘Laçın’ tebriği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Laçın’ın Azerbaycan’ın kontrolüne geçmesi dolayısıyla Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i telefonla arayarak tebrik etti.
Ardahan Haberi: ‘Adayımız yüzde yüz kazanacak’
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptırdıkları anketlerde AK Parti’nin oy oranını geçtiklerini belirterek, “Adayımız yüzde yüz kazanacak bir aday olacak, Türkiye’nin bozulan bütün çarklarını düzeltecek” dedi.
Ardahan Haberi: Ahi Evran, Yunus Emre, Hacı Bektaş-ı Veli’ heykelleri parçalandı
Kırşehir’de 35’incisi düzenlenecek olan Ahilik Haftası kutlamaları öncesinde Ahi Evran, Yunus Emre ve Hacı Bektaş’ın heykelleri kırıldı.
Ardahan Haberi: Şentop'tan Azerbaycanlı mevkidaşına 'Laçin' tebriği
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile telefonda görüşüp, Laçin'in Azerbaycan tarafından teslim alınmasını tebrik etti.
Ardahan Haberi: Dışişleri: Kosova- Sırbistan arasındaki uzlaşıdan memnuniyet duyuyoruz
Dışişleri Bakanlığı, Kosova ve Sırbistan arasında kimlik kartlarıyla sınır geçişleri konusunda varılan uzlaşıdan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.
Ardahan Haberi: Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Türkiye’yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Çevre, Şehircilik Bakanlığını kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak" sözlerine tepki gösterdi.
Ardahan Haberi: Damal Seyitören köyünde tezek yığını ve 250 balya ot kül oldu
Ardahan'ın Damal ilçesine bağlı Seyitören köyünde otluk ve tezek yığınlarının bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.
Ardahan Haberi: Göle de çıkan yangında bir ev ile 2 ahır zarar gördü
Ardahan'ın Göle ilçesinde çıkan yangında bir ev ile 2 ahır zarar gördü
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI