"Ardahan’da/278/s/keywords/Ardahan’da/11/s/keywords/Ardahan’da/278/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Yağmurların ardından zengin bitki örtüsü ve çiçeklerle renklendi.
Ardahan'ın yaklaşık 2 bin rakımdaki doğası, yağmurların ardından zengin bitki örtüsü ve çiçeklerle renklendi. İlde, özellikle Ilgar Dağı etekleri ile sarıçam ormanları, papatya ve gelincik gibi çiçeklerle kaplandı. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, doğaseverlerin bu güzellikleri görmek için bölgeye geldiğini belirtti.
Ardahan'da, iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Ardahan-Kars kara yolunun Artvin kavşağında meydana gelen otomobil kazasında, 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bağdeşen köyü Bülbülan Yaylasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla şenliği yapıldı
Ardahan'ın Bağdeşen köyünün Bülbülan Yaylasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla şenliği yapıldı
Ardahan da çiftçilere yardım edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.
Ardahan ve ilçelerinin köylerinde yüzlerce büyükbaş hayvan şap hastalığından telef olurken, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu da bu konuyu mecliste dile getireceğini ve Ardahan'ın afet bölgesi ilan edilmesini isteyeceğini ifade etti.
Posof  bir değerini daha kaybetmenin hüznünü yaşıyor
Ardahan'a bağlı Posof ilçesi bir değerini daha kaybetmenin hüznünü yaşıyor
24’üncüsü düzenlenen Atatürk’ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri etkinliği yapıldı.
Ardahan'ın Damal ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen "Atatürk’ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri" etkinliği yapıldı.
 Göle kaşar festivalinde 3 tonluk dev kaşar peyniri, ilgi odağı oldu.
Ardahan'ın Göle ilçesinde düzenlenen 22'inci Uluslararası Göle Kültür ve Kaşar Festivali'nde bir şirket tarafından yapılan 3 tonluk dev kaşar peyniri, ilgi odağı oldu.
Bülbülan Festival dönüşü kaza; 1 kişi ağır yaralı
Ardahan merkeze bağlı Bülbülan yayla şenliklerinden dönen bir araç ile karşı yönden gelen başka bir araç kafa kafaya çarpıştı. 1 kişi ağır yaralandı
Hanak ta yıldırım çarpması sonucu bir çocuk öldü
Ardahan'ın Hanak ilçesine bağlı Börk köyünde hayvanlarını meradan getirirken üzerine yıldırım düşen çocuk hayatını kaybetti
Ardahan'da etkili olan şiddetli rüzgar bazı binaların çatılarının uçmasına neden oldu
Ardahan'da etkili olan şiddetli rüzgar bazı binaların çatılarının uçmasına neden oldu. Kentte öğleden sonra başlayan sağanak, dolu ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Ardahan Kalesi'ndeki tuvalet ve lavaboların yer aldığı tek katlı binanın çatısı yerinden sökülerek yere düştü. Rüzgar, Karagöl Mahallesindeki Kazım Karabekir Yatılı Bölge Okulu'nun çatısına da zarar verdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dedi,
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI