"Ardahan’da/256/s/keywords/Ardahan’da/35/s/keywords/Ardahan’da/256/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Yüzüne saplanan demirle hastaneye kaldırıldı!
Giresun'da çalıştığı inşaatta düşerek yüzüne demir saplanan işçinin sevk edildiği Samsun'daki hastanede ameliyatla yüzündeki demir çıkartıldı.
Ardahan Haberi: CHP’den ‘VPN’ uygulaması
İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısı sonrası “dezenformasyonu önlemek” amacıyla “bant daraltma” politikasına gidilerek Twitter, Instagram, YouTube ve Facebook’a erişim kısıtlanmıştı.
MHP lideri Bahçeli bugün Samsun’da
MHP seçim mitinglerinin startını Sivas Kongresi’nin yapıldığı 4 Eylül tarihinde bu kentten vermişti. Bahçeli o tarihten bugüne kadar sırasıyla Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa ve Elazığ’da miting yaptı. Bahçeli bugün de Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndan vatandaşlara seslenecek. Mitinge partinin Giresun, Kastamonu, Ordu ve Sinop teşkilatları da katılacak.
Ardahan Haberi: ‘Dış politikamız özel anlam kazandı’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Asya Siyasi Partiler Konferansı (ICAPP) 11. Genel Kurulu çerçevesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Ardahan Haberi: ‘5 çocuktan biri savaş mağduru’
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu’nda konuştu.
Ardahan Haberi: AK Parti'li Çelik: Ülkemize göz dikenler, en ağır bedelleri ödeyecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Teröre nerede olursa olsun, bedel ödetmeye devam ediyoruz. Pençe-Kılıç Hava Harekatı ile bir kere daha gösteriyoruz; ülkemize göz dikenler, en ağır bedelleri ödeyecek" dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '2022 FIFA Dünya Kupası Açılış Töreni'ne katılmak üzere Katar'a gitti.
Ardahan Haberi: AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan  'Türkiye Yüzyılı' eğitimi
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından il ve ilçe teşkilat mensuplarına yönelik 'AKademi İstanbul' eğitimleri verildi.
Ardahan Haberi: İçişleri Bakanı Soylu’dan MHP’ye başsağlığı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Murat Öner için MHP camiasına başsağlığı diledi.
Ardahan Haberi: Ardahan'da İller Arası Kick Boks Zafer Kupası müsabakaları tamamlandı
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ardahan'da düzenlenen İller Arası Kick Boks Zafer Kupası müsabakaları tamamlandı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI