"Ardahan’da/251/s/keywords/Ardahan’da/155/s/keywords/Ardahan’da/251/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki buzlar eridi! 'Et tırnaktan ayrılmaz'
Son günlerde Metmet Dinçerler ile 4.5 aylık evliliğinde kriz olduğu iddialarıyla gündemden düşmeyen Hadise, çıkan ayrılık haberleri konusunda sessizliğini kormaya devam ediyor. Bir magazin programında Hadise'nin arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz'ün son paylaşımının kardeşine olduğu öne sürülmüştü. Hülya Açıkgöz de hakkındaki bu iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Hadise de ablasının satırlarını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar...
Ardahan Haberi: Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik
'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Karadayı' ve Paramparça' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Civan Canova, 23 Ağustos'ta gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşı Canova ile 1998 yılında dünyaevine girip, 2002'de boşanan Açelya Akkoyun, eski eşinin Zincirlikuyu Camii'ndeki cenazesi sırasında yaşanan tatsız olay hakkında ilk kez konuştu.
Ardahan Haberi: Kendall Jenner: Çok fazla çalıştığım için tükenmiş hissettim
İki yıldır basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşayan fenomen isim Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast programında dikkat çeken açıklamalar yaptığı. Çok fazla çalıştığı bir dönemde yaşadıklarını ve sonrasında verdiği kararları anlatan model; insanların onu 'çözdüklerini' düşündüğünü, ancak durumun bu olmadığını da açıkladı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ve Amerika'ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesine katılmak üzere Özbekistan'a, ardından da Birleşmiş Milletler (BM) 77'nci Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gidecek.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'in 'Osmanlı' sözlerine çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışması ile ilgili "İmzalanan anlaşmanın şartlarını yerine getirmediği gibi sürekli saldırgan tavır sergileyen Ermenistan tarafı için bu tutumun elbette sonuçları olacaktır' ifadelerini kullandı. Erdoğan yurt ücretlerine dair, "Aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum" dedi. Öte yandan Erdoğan, Tunç Soyer'in Osmanlı'ya dair sözlerine çok sert tepki gösterdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlara resen soruşturma başlatıldı
Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını kullanarak, 'Para saklama videoları' başlığı altında video çekenler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı resen soruşturma başlattı.
Ardahan Haberi: Yurt ücretleri değişmeyecek’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde yurt ücretlerinde artış yapılmayacağını, kredi ve beslenme yardımı gibi desteklerin de yılbaşında günün şartlarına göre yeniden değerlendirileceğini söyledi.
Ardahan Haberi: Soylu: Bu katliamların sorumlusu Avrupa ve Yunanistan
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ikisi bebek altı göçmenin hayatını kaybetmesine tepki gösterirken, Yunanistan’a ve geri itme cinayetlerini görmezden gelen Avrupa’ya sert çıktı.
Ardahan Haberi: Ermenistan samimi adımlar atmalı’
Ermenistan’ın ara ara provokasyonlarına devam ettiğine dikkat çeken Çavuşoğlu, “Çekilirken bile yakıp yıkması iyi niyetli olmadığını gösteriyor. Ermenistan provokasyonlardan vazgeçmeli, iş birliği ve barışa yönelik samimi adımlar atmalı” dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanlığı’ndan iki yıllık yatırım programı: 2023’te hedef düşük enflasyon
2023-2025 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıklarıyla İlgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi’ne göre 2023 yılı kur değerleri, 1 ABD doları 21.5051 TL olarak kullanılacak. Kaynağı ne olursa olsun taşıt alımı ve yeni hizmet binası projesi teklifleri, sadece zorunlu hallerde yapılacak. 2023-2025 döneminde, enflasyonu düşürerek fiyat istikrarını korumak temel öncelik olacak.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI