"Ardahan’da/238/s/keywords/Ardahan’da/492/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan’da/238/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Zamanda yolculuk yapsanız bile covid-19 salgınını durduramazsınız
Queensland Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, ‘zamanda yolculukla geleceği değiştirme’ teorisinin bilimsel olarak imkânsız olduğunu ortaya koydu. Araştırmada, koronavirüs salgınını durdurmak için geçmişe giden bir kişinin virüsün yayılmasını durduramayacağı belirlendi. Araştırmacılardan Germain Tobar, ‘Sıfırıncı hastanın enfekte olmasını engelleyebilirsiniz ancak bunu yaparken siz enfekte olabilirsiniz ve sıfırıncı hasta olabilirsiniz ya da başka biri sıfırıncı hasta olabilir’ dedi.
Potansiyel aşı için ‘doz’ uyarısı
Alman Robert Koch Enstitüsü’ne bağlı Daimi Aşı Komisyonu (STIKO) üyesi Klaus Überla, Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada, potansiyel Kovid-19 aşının tescil edilmesinin ardından ilk aşamada sadece birkaç milyon doz aşı üretilebileceğini belirterek, uzmanlar arasında şu anda telaffuz edilen sayının 5 milyon doz olduğunu söyledi.
'Biz her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız'
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a gerçekleştirdiği saldırıları kınadıklarını belirterek "KKTC olarak, biz her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.
Barajda su seviyesi düşünce köy ortaya çıktı
Kars'ta Boğazköylüler, baraj gölü suları altında kalan köylerine olan hasretlerini sular çekilince oraya çıkan kalıntılarda gideriyor. Baraj gölüne gelerek evlerinden geri kalan enkazı izleyen Boğazköylüler, duygulandıklarını belirtiyor.
Merkel'den son dakika vize serbestisi açıklaması: Aralık ayında...
Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi’nde açıklama yapan Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB ile Türkiye’nin Aralık ayında vize serbestisi konusunda görüşeceğini belirterek, “Türkiye ile yapıcı ilişkiler istediğimizi netleştirdik” dedi.
İngiltere'den skandal Türkiye kararı! Resmen duyurdular...
İngiltere, Türkiye ve Polonya'dan gelecek yolculara 14 günlük karantina şartının getirildiğini duyurdu.
Zirvede gözler sonuç bildirgesinde
Avrupa Birliği üyelerinin devlet ve hükümet başkanlarını bir araya getiren Brüksel zirvesinde çoğunluk, Türkiye’nin Doğu Akdeniz gerilimini azaltma konusunda gereken hamleleri yaptığı görüşünde. Ancak zirvenin sonuç bildirgesinde kullanılacak ifadeler merak konusu.
‘Başbakanı yazı turayla belirledik!’
Belçika’da yeni hükümet, federal seçimlerin üstünden 16 ay geçtikten sonra kurulabildi.
Artık mikrofonu kapatacaklar!
ABD’de Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Başkan Donald Trump ile Demokrat Parti başkan adayı Joe Biden arasında yapılan ilk televizyon tartışmasında, tarafların, birbirlerinin ve moderatörün sözünü kestiği anların yol açtığı rahatsızlık, düzenleyicileri yeni kurallar belirlemeye sevk etti.
Ardahan Ticaret Odasından İkinci El Araç Ticareti Bilgilendirme Toplantısı
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti hakkında üyelerini bilgilendirmek için bir toplantı düzenledi
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI