"Ardahan’da/183/s/keywords/Ardahan’da/35/s/keywords/Ardahan’da/183/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Eren Bülbül kimdir neden öldü? Eren Bülbül kaç yaşındaydı ne zaman şehit edildi?
Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017 yılında PKK'lı teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek istediği sırada hain terör mensuplarının açtığı kurşunlar ile şehit düştü. Genç yaşında gösterdiği cesaret ile Türkiye'nin gönlünde yer eden Eren Bülbül'ün hayatı film oldu. 1 Ocak tarihinde sinema salonlarında gösterime giren Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmi nedeniyle de binlerce kişi Eren Bülbül kimdir neden öldü sorusuna yanıt arıyor.
Ardahan Haberi: Lunaparkta tren raydan çıktı! Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'ne acı veda
Giresun'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe’nin (28) hayatını kaybettiği, polis eşi ile birlikte 3 kişinin yaralandığı lunaparkta raydan çıkan trenin devrildiği kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.
Ardahan Haberi: Zabıta müdürüne silahlı saldırıda gözaltı sayısı 6'ya çıktı
Zabıta müdürü Murat Hacıfettahoğlu’na silahlı saldırıyı gerçekleştiren Mehmet Ali S. (20) ile olaydan sonra birlikte kaçtığı Enes A. (22) İstanbul Silivri’de bir villada yakalandı.
Ardahan Haberi: Acı bal yiyen ve bayılan ayının halleri gülümsetti
Düzce'nin Yığılca ilçesinde acı bal üretimi yapan arıcıların kovanlarındaki balı yiyen ayı bayıldı. Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince alınan ayı kamyonetin kasasına konulurken hareketleri gülümsetti
Ardahan Haberi: İzmir'de saçmaların isabet ettiği 12 yaşındaki çocuk yaralandı
İzmir'in Bornova ilçesinde pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 12 yaşındaki bir çocuk, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay ile ilgili şüpheli ya da şüpheliler aranıyor.
Ardahan Haberi: Karasu'da dalgalara kapılan İlayda'dan acı haber geldi
Sakarya’nın Karasu ilçesinde dalgalara kapılarak kaybolan İlayda Eren'in cansız bedeni, denize girdiği yerin yaklaşık 3 kilometre uzağında jandarma ekiplerince bulundu. Küçük kızın cenazesi morga kaldırıldı.
Ardahan Haberi: Zihinsel engelli Emirhan için 'asker eğlencesi' düzenlendi
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 20 yaşına geldiğinde askere gitme hayali olan zihinsel engelli Emirhan Gürler için Yahşiyan Belediyesi tarafından temsili 'asker eğlencesi' düzenlendi.
Ardahan Haberi: Adana’da cipe çarpan motosiklet sürücüsü öldü
Adana’da kontrollü kavşaktan geçmekte olan cipe bir motosiklet yandan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Ardahan Haberi: Parkta çıkan kavgada 16 yaşındaki genç bıçaklandı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde parkta bıçaklanan genç kanlar içerisinde bölgeden uzaklaştı. Sokak üzerinde kendini yere bırakan genç, vatandaşların ihbarı üzerine hastaneye kaldırıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI