"Ardahan’da/160/s/keywords/Ardahan’da/14/yeni-uyelik/s/keywords/Ardahan’da/160/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Mesut Yılmaz Keşan İdmanyurdu'nda
Geçtiğimiz yıl Edirne Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Keşanspor’da oynayan Mesut Yılmaz, yeni sezonda Edirne Süper Amatör Lig takımlarından Keşan İdmanyurdu ile anlaştı.
Kayseri Büyükşehir'den afet sunumu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 20 maddelik gündem karara bağlanırken, yeni kurulan Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın tarafından meclis üyelerine deprem başta olmak üzere ‘afet’ konulu brifing verdi.
Allianz Grup UNICEF'le deprem bölgesini gezdi
Allianz Grubu CEO'su Oliver Bäte, Allianz Türkiye CEO'su Tolga Gürkan ve UNICEF Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Georg Graf Waldersee ile 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ta yeni öğretim yılına UNICEF desteğiyle başlayan okulu ve UNICEF’in aktif olduğu konteyner kenti ziyaret etti.
9.Kestel Balkan Panayırı başladı
Üç gün sürecek ve Bursa'nın Kestel Yeni Mahalle İlçe Stadyumunda gerçekleşecek olan Kestel Belediyesi 9.Geleneksel Balkan Panayırı başladı
Puma Rihanna’yla yeniden doğdu
Global ikon Rihanna ve spor giyim markası PUMA, en yeni ürün serisini resmi olarak tanıttı.
Anadolu Efes yeni sezon 'Çaylak'la başlıyor
Anadolu Efes Spor Kulübü, 2023 – 2024 sezonuna #BenimYerimBurası filmiyle başlıyor. Anadolu Efes taraftarlarının ve kulüp maskotu Çaylak’ın yer aldığı içerikte, yeni sezon formaları ilk kez basketbolseverlerin beğenisine sunuldu.
Kayseri Kocasinan'dan çocuklara yeni park
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha yeşil Kocasinan için yapımı devam eden toplam 150 bin metrekare alanı kapsayan yeni parklarda incelemelerde bulundu.
inDrive Türk sinemacıların başvurularını bekliyor
Dünyanın en popüler ikinci araç çağırma ve şehir içi hizmetler platformu olan inDrive, faaliyet gösterdiği ülkelerde sinemacıları desteklemek için yeni bir proje başlattı. "Alternativa Film Projesi"ne bu yıl sadece Türkiye ve Asya ülkelerinden sinemacılar katılabilecek.
Red Bull Bike geliyor
Red Bull’un yeni projesi Red Bull Bike Your Side, BMX dünyasının Türkiye’deki en önemli isimlerini İstanbul Boğazı’nda buluşturuyor
Samsunspor’a yeni forma sponsorları
Old Spice ve Head & Shoulders Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor’un yeni forma sponsoru oldu
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI