"Ardahan/99/s/keywords/Ardahan/26/s/keywords/Ardahan/99/s/keywords/Ardahan/222/s/keywords/Ardahan/99/s/keywords/Ardahan/26/s/keywords/Ardahan/99/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı
Pençe-Kılıç Hava Harekatı için destek mesajı yayımlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Hiç kimse unutmasın ki; tarihimizin her bir sayfası, 'vatan uğruna bin can feda' kararlılığımızı kanıtlayarak yazılmıştır” dedi.
Ardahan Haberi: AK Parti'li Dağ'dan HDP'ye 'Pençe Kılıç' tepkisi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "TSK, PKK’yı vurdu ve ilk tepki yine HDP’den geldi. HDP, “Operasyonlar Tehlikeli” demiş. Asıl tehlike, terörü ve teröristleri destekleyen zihniyetinizdir." dedi.
Ardahan Haberi: İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur, AK Parti'ye katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yaptığı çağrının ardından, İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur, AK Parti'ye katıldı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışına katılmak üzere başkent Doha’ya geldi.
Ardahan Haberi: Bahçeli'den Pençe-Kılıç açıklaması: Dökülen kanların hesabını damla damla sorma vakti
Samsun mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe-Kılıç Harekatı'na ilişkin "Vakit hesap vaktidir, vakit dökülen kanın hesabını damla damla sorma vaktidir. TSK'yı tüm gücümüzle destekliyor, en alt rütbeden en üst rütbeye kadar hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Dışişleri Bakanlığından, Kazakistan’da düzenlenen erken Cumhurbaşkanlığı seçimleri mesajı
Dışişleri Bakanlığı Kazakistan’da düzenlenen erken Cumhurbaşkanlığı seçimleri için mesaj yayımladı.
Ardahan Haberi: Destici: Hava ve Kara kuvvetlerimiz 'Pençe-Kılıç Hesap Vakti' harekatıyla gereğini yapıyor
Büyük Birlik Partisi Genel (BBP) Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değinerek, "İşte bugün kahraman Hava ve Kara kuvvetlerimiz 'Pençe-Kılıç Hesap Vakti' harekatıyla gereğini yapmaktadır" dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışına katılmak üzere başkent Doha’ya geldi. Doha'da liderlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra açılış törenine katıldı.
Ardahan Haberi: Bakan Yanık: İklim değişikliğinden en çok kadınlar ve çocuklar etkileniyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "İklim değişikliğinin bir çocuk hakkı temelinde değerlendirilmesi gerekiyor. Çünkü iklim değişikliğinden, iklim değişikliğinin sonuçlarından en çok kadınların ve çocukların etkilendiğini, etkileneceğini biliyoruz" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI