"Ardahan/6/dunya-/s/keywords/Ardahan/280/s/keywords/Ardahan/6/dunya-/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Uraloğlu: Dünyada 'söz' için uzayda da 'iz' olacağız
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'yi uydu alanında üstün yetkinliklere kavuşturmak ve gelecekte bu alanda politika belirleyici ülkeler arasına dahil etmek için güçlü bir irade gösterdiklerini belirterek, "Dünya'da söz sahibi olmak için uzayda da 'iz' sahibi olmak zorundayız" dedi.
İklim değişikliği Posofu etkisi altına alınca, canlılar da bu durumdan etkilendi
Kafkas ırkının arı kaynağı olan Ardahan’ın Posof ilçesinde arıcılar da sıkıntı çekmeye başladı. İklimin değişmesi ve havaların soğuması arı ölümlerini de artırınca çözüm için konferans düzenlendi.
Azerbaycan'ın bağımsızlık gününe Dünya Türk Birliği'nden mesaj
Dünya Türk Birliği Güney Marmara ve Ege Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan,18 Ekim Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Filistin' diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin arasındaki çatışmaların sona ermesi ve bölgede barışın tesisi için dünya liderleriyle telefon diplomasisi yürütüyor.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na büyük onur
115 ülkenin odalarını bir çatı altında birleştiren Dünya Odalar Federasyonu’nun Başkanlığı’na TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu vahşeti durdurmak için...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de hastane bombalamasına dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet etti. Dışişleri Bakanlığı, saldırıları kınarken, İletişim Başkanlığı da yayımladığı İngilizce mesajla, "Dünya akan kana bir son vermelidir" dedi.
A Milli Erkek Hentbol'da aday kadro belli oldu
2025 IHF Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turu'nda İtalya ile iki maç yapacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın, 23 Ekim-30 Ekim tarihleri arasında Ankara'da Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde yapacağı hazırlık kampı kadrosu açıklandı.
Şileli kadınların alın teri Şile'nin bereketi
Şile Belediyesi, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü Şile Yeryüzü Pazarı’nda düzenlenen mütavazi bir etkinlikle kutladı.
Ardahan'da Rus uyruklu 9 şüpheli yakalandı
Ardahan'da Çıldır-Aktaş ile Türkgözü Gümrük Kapısı'nda, hakkında arama kararı bulunan biri Rus uyruklu 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.
Su altında dünya şampiyonu Eskişehir’den
Küba'da düzenlenen 19. Dünya Fotoğraf ve 5. Dünya Sualtı Video Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün milli sporcusu Erkan Balk, tarihi bir başarıya imza atarak Dünya Şampiyonu oldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI