"Ardahan/39/s/keywords/Ardahan/297/s/keywords/Ardahan/39/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Mehmet Özhaseki: Teröristleri inlerine girip, orada bombalıyoruz
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Tokat’ta katıldığı açılış programında sınır ötesindeki terör operasyonlarıyla ilgili olarak, "Sınır ötesinde belli bir kilometreye kadar gittik. Şimdi, kendi inlerine kadar 140-150 kilometre gidiyoruz. Tek tek bulup orada bombalıyoruz, imha ediyoruz, sonra dönüp geliyoruz” dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da baş döndüren diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa Siyasi Topluluğu’nun (AST) ilk liderler toplantısı için bulunduğu Çekya’nın başkenti Prag’daki yoğun diplomasi trafiği sürüyor.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Prag'da konuştu! Yunan gazeteciye 'Bir gece ansızın gelebiliriz!' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu zirvesi için bulunduğu Prag'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan kendisine soru yönelten Yunan gazeteciye 'Bir gece ansızın gelebiriz' sözleri ile yanıt verdi.
Ardahan Haberi: Dörtlü görüşme
Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi’ne katılmak üzere Prag’da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Tel Aviv’e 4 yıl sonra yeni elçi atandı
Dışişleri Bakanlığı’nın 41 merkeze atayacağı büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını aldıktan sonra büyükelçilere görevlendirildikleri başkentleri ve daimi temsilcilikleri tebliğ etti. 41 büyükelçinin atamasını içeren kararname, Resmi Gazete’de yayımlandığında resmiyet kazanacak.
Ardahan Haberi: Dezenformasyon teklifinin 14 maddesi kabul edildi
Meclis Genel Kurulu’nda kamuoyunda ‘dezenformasyon teklifi’ olarak bilinen Basın Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin birinci bölümünde yer alan 14 madde kabul edildi.
Ardahan Haberi: Deprem Bölgesinde hayvan barınak çadırlarının alt yapısı oluşturulmaya başlandı.
Ardahan’ın Göle ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen hayvan üreticileri için AFAD Başkanlığı işbirliği ile tedarik edilecek hayvan barınak çadırlarının alt yapısı oluşturulmaya başlandı
Ardahan Haberi: Ardahan Belediyesi ekiplerinden mevsimlik ağaç budama çalışması
Ardahan Belediyesi ekipleri, sonbahar mevsimine girilmesi nedeniyle park ve caddelerde mevsimlik ağaç budama çalışması gerçekleştirdi
Ardahan Haberi: Posof'ta Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili konferans düzenlendi
Ardahan’ın Posof ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir konferans düzenlendi.
Ardahan Haberi: Burcu Esmersoy siyahlar içinde
Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülenen Burcu Esmersoy, enerjik haliyle dikkat çekti. Esmersoy'un siyah şıklığı da çok beğenildi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI