"Ardahan/367/s/keywords/Ardahan/97/s/keywords/Ardahan/367/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya ya Üst Düzey Ziyaret
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı bu gün ziyaret eden eski İçişleri bakanı kamu deneticiliği kurumu Başkanı cumhurbaşkanı başdanışmanı Milletvekilleri ve bürokratlardan oluşan ziyaret dolayısı ile yoğun bir gün yaşadı
Ardahan Haberi: ABD'ye giden Erdoğan'dan F-16 resti! Başımızın çaresine bakarız
Birleşmiş Milletler 77'inci Genel Kurulu çerçevesinde ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikan PBS kanalına önemli açıklamalarda bulundu.
Ardahan Haberi: Bakan Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve mevkidaşı Ertuğruloğlu ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’nin New York kentinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi.
Bakan Bozdağ: İstinaf davaların görülme süresini azalttı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "'İstinaf mahkemelerinin devreye girmesi, yargılama sürelerini uzattı' eleştirileri çok büyük bir haksızlıktır. Davaların görülme sürelerine baktığımız zaman istinaf mahkemelerinin devreye girmesinden sonra büyük bir azalmanın ortaya çıktığını görüyoruz. Eğer istinaf faaliyete geçmemiş olsaydı bugün itibarıyla Yargıtay'ımızın önündeki dosya sayısı 5 milyon civarında olacaktı" dedi.
Ardahan Haberi: Eski milletvekili Dağıstanlı için TBMM'de tören
Ankara'da dün hayatını kaybeden eski milletvekili ve olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Mustafa Dağıstanlı (91) için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Ukrayna lideri Zelenskiy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'de dünyaya bu görüntülerle seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmada,"Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür gerçeğinin altını her platformda en kuvvetli şekilde çizmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan BM kürsüsünden Yunanistan'ın göçmen politikasını sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan KKTC'nin resmen tanınması için dünyaya çağrıda bulundu.
Ardahan Haberi: Erdoğan'dan diplomasi trafiği! New York'ta peş peşe önemli görüşmeler...
Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi’nde peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI