"Ardahan/367/s/keywords/Ardahan/8/s/keywords/Ardahan/367/s/keywords/Ardahan/277/s/keywords/Ardahan/367/s/keywords/Ardahan/8/s/keywords/Ardahan/367/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Yalçın Taştan, TSK'nın Irak ve Suriye'de görev süresinin iki yıl daha uzatılmasına ilişkin açıklamada bulundu.
CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, TSK'nın Irak ve Suriye'de görev süresinin iki yıl daha uzatılmasına ilişkin açıklamada bulundu
Ardahan-Şavşat karayolu üzerinde bulunan asfalt plentinde  tilki, her gün gelip yiyeceğini alıyor.
Ardahan-Şavşat karayolu üzerinde bulunan asfalt plentinin davetsiz misafiri olan tilki, her gün gelip yiyeceğini alıyor
Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya ve personelinden oluşan heyet Vali Çiçeki ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, PTT Teşkilatının kuruluşunun 183. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ardahan PTT Başmüdürü Jülide Kaya ve personelinden oluşan heyeti makamında kabul etti.
Ardahan da Yıldız Dağı zirvesine yürüyüş etkinliği düzenlendi.
Ardahan’da Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü anısına Yıldız Dağı zirvesine yürüyüş etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında, bu özel yılın anlam ve önemine binaen Ardahan’da, 2 bin 500 rakımlı Yıldız Dağın zirvesine yürüyüş gerçekleştirildi.
Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, ekmek üretim ve unlu mamul üretim işletmelerini denetledi
Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Kontrol Görevlilerince 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında tüketici menfaatlerinin korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amaçlarına hizmet etmek maksadıyla kentte ekmek üretim ve unlu mamul üretim işletmelerini denetledi
Posof ta mesire alanında vatandaşların etrafa attığı çöpler öğrenciler tarafından toplandı.
Ardahan'ın Posof ilçesinde üniversite öğrencilerinin geleneksel hale getirdiği çevri temizliği bu yılda aksatılmadan yapıldı.
Göle de  bir kereste fabrikasında yangın çıktı
Ardahan'ın Göle ilçesinde bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, fabrika önündeki bir otomobil küle döndü.
Göle Dernekler Federasyonu Ankara'da Saffet Kaya yı Ziyaret etti
Göle Dernekler Federasyonu Ankara da Ardahan 21.23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti. Bu ziyarette dernek yönetimi olarak Kayanın ilgisinden ve Ardahanla ilgili duyarlılığından memnun kalan dernek yönetimi Kaya ya teşekkür etti.
Ankaradaki Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor
Ankara’nın Keçiören ilçesinde düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor
Hanak ta tarihi mağaraların bulunduğu Harosman Kanyonu turizme kazandırılacak
Ardahan'da tarih öncesinden yaşam izleri taşıyan mağaraların yer aldığı Harosman Kanyonu, yürüyüş parkuruyla turizme kazandırılacak.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI