"Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/190/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orta ve Doğu Avrupa'da doğrudan yatırım alan 2. ülkeyiz
Zagreb’de Türkiye-Hırvatistan İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "240 milyar doları yatırım çekmeyi başardık, son 16 yılda Orta ve Doğu Avrupa'da doğrudan yatırım alan 2. ülkeyiz." dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Kasapoğlu duyurdu! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.
Kemal Kılıçdaroğlu: Bizi ayırmak isteyenler, başkaları; ayrışmayacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak 85 milyonun huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye inşa etmeye çalıştıklarını belirterek, "Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Ayrışmayı değil, kavgayı değil; tam tersine beraber olmayı, güçlü olmayı istiyoruz. Bizi ayırmak isteyenler, bölmek isteyenler başkaları; ama biz ayrışmayacağız, biz bazılarının inadına karşı birlikte beraber olacağız, kucaklaşacağız" dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Akar, Sırbistanlı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balkan ülkelerine yaptığı ziyarete eşlik eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Belgrad'da Sırbistan Savunma Bakanı ile bir araya geldi.
Ardahan Haberi Gazetesi TBMM Başkanı Şentop, İsveç ve Finlandiyalı mevkidaşlarıyla görüştü
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Finlandiya Parlamentosu Başkanı Matti Vanhanen ve İsveç Parlamentosu Başkanı Andreas Norlen ile görüştü.
Ardahan Haberi: Bakan Bozdağ: Dünyaya örnek olacak bir hukuk sigortası sistemini hayata geçireceğiz
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Önümüzdeki dönemde, var olan ama uygulaması az olan yeni bir hukuk sigortası düzenini ülkemize kazandırmak istiyoruz. Türkiye'mizin tecrübesini hem teorisini hem dünyanın bu konudaki birikim ve tecrübesini inceleyerek Türkiye'de bir ilki dünyaya da örnek olacak bir sigorta sistemini hayata geçireceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'da iş adamlarına çağrı
Türkiye-Sırbistan İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırbistan'dan ülkemizde yatırım yapacak müteşebbislere kapımız her zaman açıktır." ifadelerini kullandı.
Emine Erdoğan, 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' kitabının tanıtım etkinliğinde konuştu
Sırbistan'a yaptığı resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının Sırpça tercümesi tanıtım etkinliğine katılarak konuşma yaptı. Emine Erdoğan, "Mutfağımızdaki çeşitlilik, topraklarımızdaki farklı kültür, din ve etnik kökenler arasındaki dostluğun ve birlikte yaşama sanatının, bir ifadesidir" dedi.
Ardahan Haberi: İYİ Parti'de, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' istifası
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki göstererek, partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Belgrad Kulesi’ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan’da Türk inşaat firmaları ve işçilerinin katkılarıyla inşa edilen Belgrad Kulesi’ni ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI