"Ardahan/335/gazete-arsivi/s/keywords/Ardahan/242/s/keywords/Ardahan/335/gazete-arsivi/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Bakan Dönmez, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cezayir Yatırım Konferansı için geldiği Cezayir’de Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun tarafından kabul edildi.
Ardahan Haberi: Emine Erdoğan Semerkant'ta 'Özbekistan'ın Renkleri' sergisini gezdi
Emine Erdoğan Semerkant'ta Özbekistan Cumhurbaşkanı'nın eşi Ziroat Mirziyoyeva, Azerbaycan Cumhurbaşkanı'nın eşi Mehriban Aliyeva ve Macaristan Başbakanı'nın eşi Anikó Lévai ile "Özbekistan'ın Renkleri" sergisini gezdi.
Ardahan Haberi: ‘Düşünceleri yolumuzu aydınlatmaktadır’
Ulu Önder Atatürk 84’üncü ölüm yıldönümünde TBMM Genel Kurulu’nda da iki dakikalık saygı duruşuyla anıldı.
Ardahan Haberi : Dünya’nın Gözünden Atatürk’
Atatürk’ün ölümünün yıl dönümünde Beyoğlu’nda özel bir sergi düzenlendi.
Ardahan Haberi: Atatürk sergisi Millet Kütüphanesi’nde açıldı
“Selanik’ten Anıtkabir’e Gazi Mustafa Kemal Atatürk” sergisi dün Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde ziyaretçilere açıldı.
Ardahan Haberi: Anıtkabir doldu taştı
Ankara’da Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla hayat durdu. Cadde ve sokaklarda siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Trafikte de sürücüler durup, araçlarından inerek saygı duruşuna katıldı.
Ardahan Haberi: Ata’nın huzurunda ‘Türkiye yüzyılı’ vurgusu
Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri’ne, “’En büyük eserim’ dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’ni 85 milyon olarak ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla geleceğe daha güçlü, daha itibarlı bir şekilde hazırlıyoruz” diye yazdı.
Ardahan Haberi: Lider siyasetinin gereğini yaptık'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl koridorunun yeniden açılmasına ilişkin, “Bu bir lider siyasetidir. Bu lider siyasetinin gereğini de Sayın Putin ile gerçekleştirdik” dedi. Erdoğan Rusya’nın Herson’dan çekilmesini de olumlu bulduğunu söyledi.
Ardahan Haberi: Ardahan Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Üniversite Öğrencilerine Güvenlik Eğitimi Verdi
Ardahan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ardahan Üniversitesine gelen öğrencileri kampüs içerisinde kurdukları stantta "güvenlik" konusunda bilgilendiriyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI