"Ardahan/330/tum-haberler/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Gözler bu toplantıda! Türkiye'yi görüşüyorlar...
Son dakika haberlere göre, Fransa'nın çağrısıyla bir araya gelen Avrupa Birliği ülkelerinin dışişleri bakanlarının Türkiye'ye karşı bir adım atması beklenmiyor. Toplantı öncesinde birçok bakanın maske takmadığı görülürken, bir bakanın maskeyi gözlerine takması çok konuşuldu.
İtalya'da corona virüs'te son durum! 6 ay daha uzatılabilir...
Son dakika haberlere göre, İtalya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 7 artarak 34 bin 945'e yükseldi.
Papa'dan Ayasofya açıklaması! Çok acı verici
Gelen bir son dakika haberine göre, Katoliklerin ruhani lideri Papa, Ayasofya'nın yeniden cami olmasıyla ilgili "Çok acı verici" yorumunu yaptı.
İtalya'da corona virüs'te son durum! 6 daha uzatılabilir...
Son dakika haberlere göre, İtalya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 7 artarak 34 bin 945'e yükseldi.
 Koronavirüs salgınında hangi aktivite daha riskli? Bu listeye dikkat...
Normalleşme adımlarıyla birlikte ABD’li bilim insanları hangi sosyal aktivitenin daha fazla risk taşıdığına dair bir rapor yayımladı. Risk oranının 1 ile 10 arasında derecelendirdiği araştırmada, en fazla riskin barlarda, en az riskin ise mektup açma ve yemek siparişi almakta bulunduğu tespit edildi.
ABD başkan adayı ekonomik planını açıkladı, devlet 'Amerikan malı' kullanacak
Anketlerde Trump'a karşı 10 puan önde görünen Demokrat aday, koronavirüs salgınının vurduğu ekonomiyi ayağa kaldırmak için 700 milyar dolarlık bir paket açıkladı.
Son dakika... Dünya Türkiye'ye kilitlendi, ilk fotoğraflar geldi! Ayasofya kararı...
Ayasofya'nın cami olup olmayacağını ilan edecek karar dakikalar içinde duyurulacak, uluslararası medya kutsal yapının içinden ilk fotoğrafları dünyaya servis etti.
 Ayasofya kararı! Reuters dünyaya duyurdu...
Uluslararası haber ajansına konuşan iki Türk yetkili, merakla beklenen kararın açıklanacağı tarihi paylaştı.
Polinezyalılar veya Amerika yerlilerinin 13. yüzyılda Pasifik'i aştığı kanıtlandı
Amerika'nın keşfinden çok önce seyahat edenler, tarihin yeniden yazılmasına yol açacak. Pasifik Okyanusu'nun iki yakasındaki nüfustan alınan gen örnekleri 1200 yılı civarında okyanus aşırı en az bir yolculuk gerçekleştirildiğini ve iki halktan insanların çocuk yaptığını ortaya koydu.
Çin'de bir kimlik hırsızlığı vakası, büyük bir skandalı açığa çıkardı
Üniversite sınavını kazanamayan bir genç kız, fabrika işçiliği, garsonluk ve birçok işte çalıştıktan sonra anaokulu öğretmeni oldu. Fakat aradan geçen 16 yılın ardından şoke edici bir şey öğrendi. Aslında girdiği sınavda Şandong Teknik Üniversitesi'ni kazanmakla kalmamış, kaydını bile yaptırmıştı. Tabi bunu yapan kendisi değildi. Onun kimliğine dair bütün bilgileri ailesinin girişimiyle edinen aynı yaşlarda başka bir genç kadın onun yerine okumuştu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI