"Ardahan/330/s/keywords/Ardahan/211/s/keywords/Ardahan/330/s/keywords/Ardahan/272/s/keywords/Ardahan/330/s/keywords/Ardahan/211/s/keywords/Ardahan/330/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Ardahan’da havaya serpilen sıcak su, yere buz taneciği olarak düştü
Ardahan buz kesti, havaya serpilen sıcak su bile dondu Ardahan'da havaya serpilen sıcak su yere buz taneciği olarak düştü.
Ardahan Haberi: Ardahan-Şavşat kara yolunda, ekiplerin karla mücadele çalışması devam ediyor.
Kar ve yoğun tipinin ulaşımı aksattığı Ardahan-Şavşat kara yolunda, ekiplerin karla mücadele çalışması devam ediyor
Ardahan Haberi: Burcu Kıratlı ile Hakan Sabancı aşk mı yaşıyor?
Şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan oyuncu Burcu Kıratlı'nın, adı bir süredir meslektaşı Hande Erçel'le anılan Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşklarının öğrenilmesini istemeyen ikilinin, önümüzdeki günlerde yurt dışına çıkacağı öne sürüldü.
Ardahan Haberi: 3 aşamada evde mantar yetiştirmenin yolunu açıkladı! '1 kilo için 1 metreküp yeter'
Ağaç altı gibi gölge alanlarda yetişen mantar, basit bir iç mekân düzeneğiyle kapalı alanlarda da yetiştirilebiliyor. Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Mehmet Erhan Ekmen, evde 1 kilogram mantar yetiştirmek için 1 metreküplük alanın yeterli olduğunu söyledi. Sevdiği bir mantar çeşidini evde yetiştiren Namık Malçuk ise, “Karanlık, havadar, temiz ve oda sıcaklığında muhafaza ettiğim saksılardan 3 hafta sonunda verim almaya başladım” dedi.
Ardahan Haberi: Bursa'da, katlı otoparkta yangın; 3 otomobil zarar gördü
Bursa'da, 7 katlı otoparkın 6'ncı katında park halindeki bir otomobil alev aldı. 2 otomobile daha sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 3 otomobilin zarar gördüğü öğrenildi.
Ardahan Haberi: Bölge bölge hava durumu tahminleri! Yoğun kar ve yağmur bir arada
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 il için turuncu kod yayınlarken bazı bölgelere de şiddetli kar yağışı uyarısında bulundu.
Ardahan Haberi: Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü kaza yaptı! Araçtaki arkadaşı hayatını kaybetti
Bursa'da, denetim yapan polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, kaçarken park halindeki minibüse çarptı. Kazada, sürücüsünün ehliyetsiz olduğu öğrenilen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Ardahan Haberi: Park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
İzmir'in Çiğli ilçesinde park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Engin Çınar (40), hayatını kaybetti.
Ardahan Haberi: İzmir’de kuyumcu soygunu: 5 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı
İzmir’in Konak ilçesinde, kuyumcundan yaklaşık 5 bin lira değerinde gümüş ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karışan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.
Ardahan Haberi: Atalay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla görüştü
Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Anjiyografi Ünitesi ile yeni Bilgisayarlı Tomografi cihazı Ardahan ilimize hayırlı olsun
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI