"Ardahan/317/s/keywords/Ardahan/253/s/keywords/Ardahan/317/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Akşener'in Arnavutköy ziyareti sırasında gerginlik
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Arnavutköy'de esnafı ziyaret etti. Burada tepki gösteren bir kişi ile partililer arasında gerginlik yaşandı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Dünyaya ilan ediyorum
Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü dolayısıyla Ahlat'ta düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin kritik mesajlar verdi.
Ardahan Haberi: CHP'li Özel: İmam hatiplilerle ilgili maksadını aşmış bir espri
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilere yönelik sözlerine ilişkin, "Hiçbir okula yapılmaması gerektiği gibi bu okullarla ilgili de öyle bir, espri de olsa şaka da olsa, tanımlama doğru değil. Nasıl bir açıklama yapıldı, bilmiyorum ama mutlaka düzeltilecektir. Maksadını aşmış bir espri" dedi.
Ardahan Haberi: Esnaftan Meral Akşener'e Kemal Kılıçdaroğlu tepkisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Silivri'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İş yerine girdiği bir esnaf Akşener'e adaylarını merak ettiklerini dile getirerek “İlla Kılıçdaroğlu olsun derseniz, gidip oy bile kullanmam. Vermediğim insana neden oy vereyim. Bu seçimde de size vereceğim ama ortak aday o çıkarsa hiç gitmem" dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara ‘hodri meydan’ diyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara ‘hodri meydan’ dediklerini kaydederek, “Büyük zaferin 100’üncü yılında böyle güçlü bir Türkiye varken şu anda bölgede ve Mavi Vatan'da türlü aymazlıklarla kaçak dövüşenler aynı cesareti gösterebilir mi? Yunan’ın dün olduğu gibi bugün de yüreği yetmez! Türkiye’nin demokrasisine, istikrarına, bölgesel çıkarlarına göz dikenler bunun dönüp kendilerine vereceği zararın farkında mı?” dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Bozdağ: Hakimlere ve savcılara tehdidi alışkanlık hâline getiren Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bozdağ, "Hakimleri ve savcılara tehdidi,hakareti ve onları hedef göstermeyi alışkanlık hâline getiren Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha kınıyorum." ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı dan İhlas Haber Ajansı'na taziye ziyaretinde bulundu.
Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, İhlas Haber Ajansı (İHA) Ardahan Bürosu'na taziye ziyaretinde bulundu
Ardahan Haberi: Bu yıl tüketici Ardahan çiçek balına doyacak
Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaretle tescillenen "Ardahan çiçek balı"nın, tezgah ve sofralara yolculuğu başladı
Ardahan Haberi: Ardahan Belediye ekipleri haşerelere yönelik park ve bahçelerde ilaçlama yaptı
Ardahan Belediye ekipleri haşerelere yönelik park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaptıYaz ayları ile birlikte park ve bahçelerde bakım çalışmaları yürüten Ardahan Belediyesi ekipleri, şimdi de rekor derecelere ulaşan sıcaklıklar dolayısıyla ağaçlar ile yeşil alanlarda çoğalan haşerata yönelik mücadele başlattı.
Ardahan Haberi: 9 yaşındaki çocuk Bilecik'te kayboldu Sakarya'da bulundu!
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde dün kaybolan 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım, Sakarya otogarında zabıtanın dikkati sayesinde bulunup 12 saat sonra ailesine teslim edildi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI