"Ardahan/312/s/keywords/Ardahan/446/burclar/s/keywords/Ardahan/312/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Bakan Akar, Endonezya Savunma Bakanı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Endonezya Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasında, 'Askeri İş birliği Uygulama Planı' imzalandı.
Ardahan Haberi: Mersin'de açılışı yapılan belediye hizmet binasında yangın
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) hizmet binasının açılışı sırasında çatıda yangın çıktı.
Ardahan Haberi: Bakan Koca: Yolu kapanan köydeki engelli hastamız hastaneye nakledildi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yolu kapalı köyde mahsur kalan engelli hasta için sağlık ekiplerinin seferber olduğunu ve paletli ambulansla hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
Türkiye onu böyle tanımıştı! Mucize anne' hayatını kaybetti
Pandemi döneminde hamileyken koronavirüse yakalanıp ECMO'ya bağlanan ve yapay akciğer ile sezaryene alınan dünyadaki ilk vaka olarak literatüre de giren Nida Saygı Pelit hayatını kaybetti.
Ardahan Haberi: İstanbul Valisi'nden son dakika kar yağışı uyarısı!
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklama yaparak vatandaşlara haftasonu için beklenen kar yağışına karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Ardahan Haberi: Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı'dan terör örgütüne peş peşe darbeler
Terör örgütüne yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken son haberler Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı bölgelerinden geldi.
Ardahan Haberi: Satırla geldi, taksi şoförüne dehşeti yaşattı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, otomobilini taksi durağına park etmek isteyen sürücü, tartıştığı taksi şoförüne satırla saldırdı. Taksi şoförü bacağından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Ardahan Haberi: Ekrem İmamoğlu: 6’lı masanın çalışmalarının neferi olacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Türkiye'miz adına 6’lı masa, farklı görüşleri bir araya toparlayıp gerçekten güzel bir geleceği inşa etme konusunda kararlı çalışma içindeler. Biz bu çalışmanın neferi olacağız. Memleketi ayağı kaldıracağız, coşku ile sandıklara gideceğiz” dedi.
Boğaziçi eylemlerine ilişkin 14 öğrencinin yargılandığı davada karar
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler sırasında, Rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin makam arabasının çıkışının engellenmesiyle ilgili davada, 14 öğrenci hakkında ayrı ayrı 1'er yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca sanık Ersin Berke Gök'e 'Kamu malına zarar vermek' suçundan 1 yıl 6 ay, Eftelya Koyuncu'ya 'Kamu görevlisine kamu görevinden dolayı hakaret' suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezası verdi.
Ardahan Haberi: Cam balkon takarken, akıma kapılıp öldü
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, bir daireye cam balkon takarken elektrik akımına kapılan Muhammet Nahsen Çiftçi (27), hayatını kaybetti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI