"Ardahan/312/s/keywords/Ardahan/365/s/keywords/Ardahan/312/s/keywords/Ardahan/6/s/keywords/Ardahan/312/s/keywords/Ardahan/365/s/keywords/Ardahan/312/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: ‘CHP-ÇKP dostluğu güçlendirilecek’
Çin’in Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Büyükelçinin Kılıçdaroğlu’na Başkan Xi Jinping’in teşekkürlerini ilettiği ve Çin Komünist Partisi’nin vizyonu hakkında bilgilendirme yaptığı öğrenildi.
Ardahan Haberi: Dökülen her damla kana ortaklar’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısına ilişkin “DAEŞ’le mücadele bahanesi altında terör örgütüne destek verenler de dökülen her damla kana ortaktır. Soruşturma, araştırma neticesinde de ne gerekiyorsa onu yapmakta kararlıyız” dedi.
Ardahan Haberi: AK Parti'li Yazıcı'dan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati yazıcı, erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Ardahan Haberi: İstiklal'de bombalı saldırı! Çelik: Teröre mazeret üreten yaklaşımlar büyük bir şuursuzluktur
 Taksim'deki bombalı saldırıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, "Teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur." ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Erdoğan'dan '6'lı masa' çağrısı: İYİ Parti terk etmeli
Endonezya ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim saldırısıyla ilgili, "Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız." ifadelerini kullandı. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
Ardahan Haberi: TBMM Başkanı Mustafa Şentop Türkmenistan’da
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’a geldi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tahıl anlaşması 120 gün uzatıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye, Birleşmiş Milletler, Rusya Federasyonu ve Ukrayna arasındaki tahıl anlaşmasıyla ilgili alınan yeni kararı duyurdu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Likud Partisi Genel Başkanı Binyamin Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Ardahan Haberi: Bakan Akar: Finlandiya ve İsveç’ten söz verilen adımları atmalarını bekliyoruz
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO’ya üyelik başvurusunda bulunan Finlandiya ve İsveç ile ilgili “Finlandiya ve İsveç’in, Türkiye’nin güvenlik kaygılarını anlamalarını ve Madrid mutabakatında söz verilen adımları atmalarını bekliyoruz" dedi.
Ardahan Haberi: Numan Kurtulmuş: Teröre destek kesilsin, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Dünyanın neresinde terör örgütü varsa, bu terör örgütlerine destek verenler, silah verenler, siyasi ve lojistik destek sağlayanlar samimiyetle bu desteklerini kessinler, 1 hafta, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI