"Ardahan/282/s/keywords/Ardahan/143/gunun-haberleri/s/keywords/Ardahan/282/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Koronavirüste kritik eşik geçildi: 2 milyonu aştı!
Son dakika haberine göre, yeni tip koronavirüs salgınından en çok etkilenen ikinci ülke Brezilya'da Kovid-19 görülenlerin sayısı 2 milyonu aşarken, virüs nedeniyle son 24 saatte 1322 kişi hayatını kaybetti.
Ak Parti İlçe Başkanları Çıldır da Bir Araya Geldi
Ardahan AK Parti İlçe Başkanları Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz´ın ev sahipliğinde Çıldır´da bir araya geldi
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ardahan İl Başkanlığına Candar Yılmaz Atadı
Deva Partisi Ardahan İl Başkanlığı için dün gece yapılan mülakat sonunda davet edilen dört kişiden Candar Yılmaz kurucu il başkanı olarak atandı
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Vali Hüseyin Öner, Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Teknoloji CEO'sunun başı ve uzuvları kesilmiş halde bulundu!
ABD'de, önde gelen bir teknoloji girişimcisi New York'taki dairesinde ölü bulundu. ABD medyası, 33 yaşındaki Fahim Saleh'in başı ve uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış halde bulunduğunu duyurdu.
Ermenistan-Azerbaycan sınırında çatışma yeniden alevlendi
Ermenistan ordusu, sınırdaki Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulundu, sivil yerleşim birimlerine ateş açtı.
Fransızlar çıldırdı! 'Savaş kapımızda'
Paris yönetiminin Suriye, Doğu Akdeniz ve Libya'da Türkiye karşısında peş peşe hezimetler yaşaması, son olarak da Ayasofya'nın ibadete açılması Fransız dergisi Le Point'in kapağına taşındı. Dergi, 'Ayasofya, Suriye, Libya, Akdeniz... Erdoğan! Savaş kapımızın önünde' manşetiyle okurlarının karşısına çıktı.
Nükleer denizaltı ortaya çıktı, çığlıklar yükseldi!
İngiltere'de Kraliyet Donanmasına ait bir denizaltı, yüzlerce yolcusu olan bir feribota çarpmasına ramak kala fark edildi.
 Azerbaycan Dışişleri Bakanı kovuldu
Ermenistan'la sınır hattında çatışmalara giren Azerbaycan'daki görevden almayı, uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla duyurdu.
Somali lideri Fermacu'dan 15 Temmuz mesajı
Twitter mesajı paylaşan Somali Cumhurbaşkanı, "Milletim ve şahsım adına, kardeş Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dualarına katılıyor, Cumhuriyet'inizi korumak için şehitlerinizin fedakarlığı ve cesur vatandaşlarınızın derin kararlılığını anıyoruz. Düşüncelerimiz sizinle" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI