"Ardahan/258/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan/18/s/keywords/Ardahan/258/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Corona virüsün darmadağın ettiği İtalya'da radikal karar
İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınına dair önlemleri gevşettikleri bu dönemin ekonomide "motoru yeniden çalıştırma zamanı" olduğunu ve aşı bulununcaya kadar bekleyemeyeceklerini söyledi.
Şoke eden iddia! Trump ASA'dan çekiliyor
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump’ın Rusya ile yapılan Açık Semalar Anlaşması’ndan (ASA) çekileceği ve bu kararını yarın Rusya’ya bildireceği iddia edildi.
'Hükümetin hedefi tüm ülkede kontrolü sağlamak'
Libya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Muhammed el-Kahlavi, "hükümetin hedefinin tüm ülkede kontrolü sağlamak olduğunu" belirtti.
Posof, Ramazan Bayramına virüssüz giriyor
Ardahan'ın Posof ilçesi Ramazan Bayramına virüssüz giriyor
Trump'tan DSÖ'ye tehdit! Esaslı reformlar yapılmazsa...
Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Trump, esaslı reformlar yapmaması halinde Dünya Sağlık Örgütü'ne sağladığı fonları 30 gün sonra "kalıcı olarak" donduracağını açıkladı.
 Bağımsız soruşturma çağrısı kabul edildi! Corona virüs...
Gelen son dakika haberine göre, birçok ülke Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ), ABD ve Çin arasında 300 binden fazla insanı öldüren corona virüsün uluslararası tepkisini nasıl yönettiğine dair bağımsız bir soruşturma başlatmayı kabul etti.
İtalya Başbakanı Conte'den corona virüs itirafı
İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını gibi bütün dünyayı etkileyen bir krize hazırlıklı olmadıklarını söyledi.
İletişim Başkanı Altun Türkiye'nin corona virüsteki başarısının sırrını ABD'ye anlattı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Washington Times gazetesinde bir makale yayımlayarak, dünyanın corona virüse en çok kurban veren ülkesi ABD’ye Türkiye’nin başarı sırlarını anlattı. Altun, uluslararası topluma “Türkiye’nin başarısından gereken dersi çıkarın” mesajı verdi.
NASA'da şoke eden istifa
ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), İnsan Keşifleri ve Operasyonları Müdürü Douglas Loverro, yaklaşık 10 yıl aradan sonra uzay istasyonuna ABD'den astronotların gönderilmesi öncesi istifa etti.
Aden Körfezi'nde İngiliz gemisi saldırıya uğradı
Gelen son dakika haberlerine göre; İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen'in güneyinde bir geminin saldırıya uğradığını duyurdu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI