"Ardahan/206/s/keywords/Ardahan/134/s/keywords/Ardahan/206/s/keywords/Ardahan/45/s/keywords/Ardahan/206/s/keywords/Ardahan/134/s/keywords/Ardahan/206/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Dağcılar Çıldır Şeytan Kalesine yürüyüş düzenledi.
Ardahan'ın Çıldır ilçesindeki Karaçay Kanyonu'nda dağcılar, kayalıkların zirvesindeki tarihi "Şeytan Kalesi"ne yürüyüş düzenledi
Ardahan Haberi: Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Arap Ligi Zirvesi' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Cezayir'de düzenlenecek Arap Ligi Zirvesi ve Arap Ligi ülkeleriyle ilişkiler hakkında açıklamalarda bulundu.
Ardahan Haberi: Emine Erdoğan'dan TOGG paylaşımı! Beğendiği aracı açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan TOGG paylaşımı geldi. Emine Erdoğan, 'Her biri birbirinden güzel; ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu' dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi... Togg'a bir renk daha eklendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un tarihi açılış töreninin ardından 6 renk olan araçların 7.’sinin de Karadeniz’i temsilen yeşil renkte olmasını istedi.
Ardahan Haberi: Ardahan da Cumhuriyetin 99’uncu yıl dönümü vesilesiyle resepsiyon düzenledi
Ardahan Valiliği Cumhuriyetin 99'uncu yıl dönümü vesilesiyle resepsiyon düzenledi
Ardahan Haberi: MHP lideri Bahçeli: Milletimizin ruhundan doğan bir şaheser
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milli Mücadele’nin her safhasında; sahip olunan manevî kuvvet ve direncin yegâne kaynağı Türk milletinin var oluşuna duyulan bağlılık, sadakat ve sarsılmaz inanç olmuştur. Bu itibarla Türkiye Cumhuriyeti; bağımsızlığını kurtarmak, hür ve müstakil yaşamak isteyen milletimizin doğrudan doğruya ruhundan doğan bir şaheserdir." dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajında 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ardahan Haberi:İYİ Parti Konya İl Başkanı Tozoğlu, hayatını kaybetti
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu (35), aort damarının yırtılması sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'deki törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Togg'da fiyat ve ön sipariş için tarihi belli oldu
Togg Gemlik ilçesinde bugün banttan indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi günde açıklamalarda bulundu. Erdoğan 85 milyonun ortak gururu diyerek "Türkiye Yüzyılı'nın ilk fotoğrafı burada" ifadelerini kullandı. Erdoğan Togg'un ön siparişi ve fiyatı için de tarihi açıkladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI