"Ardahan/182/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan/62/s/keywords/Ardahan/182/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

6 kişiye kadar buluşma izni
İngiltere’de 1 Haziran’dan itibaren sosyal mesafeye uyulması şartıyla dışarıda altı kişiye kadar görüşmeye izin verilecek. Başbakan Johnson, “Bu değişiklikler, arkadaşlar ve ailelerin sevdikleriyle buluşmaya başlayabileceği anlamına geliyor” dedi.
 Nijerya'da kanlı saldırılar! Çok sayıda ölü var...
Gelen son dakika haberlerine göre; Nijerya'nın kuzeybatısında düzenlenen silahlı saldırılarda en az 60 kişi hayatını kaybetti.
İngiltere, ABD, Avustralya ve Kanada, Çin'in Hong Kong güvenlik yasasından endişeli
İngiltere, ABD, Avustralya ve Kanada'nın ortak açıklamasında, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde uygulanması için Çin Ulusal Halk Kongresinde (Ulusal Meclis) kabul edilen Ulusal Güvenlik Yasası'ndan derin endişe duyulduğu belirtildi.
'Çin-ABD mücadelesi kimseye fayda sağlamaz'
Çin Başbakanı Li Kıçiang, Çin ve ABD’nin, ikili ilişkilerde yeni bazı sınamalarla karşı karşıya kaldığını belirterek, "Çin ve ABD’nin iş birliği iki tarafa fayda sağlar, çatışma sadece iki ülke çıkarlarına değil dünyayla ilişkilerine de zarar verir." dedi.
Afrika'da covid-19'dan iyileşenlerin sayısı 50 bini aştı
Gelen son dakika haberlerine göre; Afrika genelinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 50 bini geçti.
Devlerin arası giderek açılıyor!
Ekonomik anlaşmazlıklarla başlayan, Kovid-19’la büyüyen Washington-Pekin gerilimi, Çin’in Hong Kong konusunda attığı adımlarla zirve yaptı. Gerilimin daha da artacağı tahmin ediliyor.
‘Çatışma iki ülkeye fayda sağlamaz’
Çin Başbakanı Li Kıçiang, Çin ve ABD’nin, ikili ilişkilerde yeni bazı sınamalarla karşı karşıya kaldığını söyledi.
Ardahan Üniversitesin de Elektrik ve Elektronik Bölümü Açılacak
Ardahan Üniversitesinin Elektrik ve Elektronik Bölümüne öğrenci alınması için yaptığı başvuru kabul edildi.
Meteor Ardahandan da Böyle Görüntülendi
Ardahan'da parlak mavi bir ışıkla gökyüzünden aşağı kayan meteorun görüntüleri, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Ak Parti Ardahan İl Teşkilatından Valiye Teşekkür
AK Parti Ardahan İl Başkanlığı yaklaşık 2 yıldır Ardahan´da görev yapan Vali Mustafa Masatlı´ya bir ziyeret gerçekleştirerek şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI