"Ardahan/108/s/keywords/Ardahan/312/s/keywords/Ardahan/108/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Direksiyonda baygınlık geçirdi! Kamyonetiyle denize uçtu
Aydın’ın Didim ilçesinde, Şeyhmus Gündüz (59), direksiyon başında baygınlık geçirince, balık almaya geldiği kamyonetiyle denize düştü. Gündüz, çevredekiler tarafından kamyonetten çıkartılıp, kurtarıldı.
Ardahan Haberi: İnşaat alanında insan iskeletleri bulundu
Büyükçekemece’de bir inşaat alanında yapılan kazı çalışmalarında işçiler insan kemikleri buldu. Yapılan incelemelerde bulunan kemiklerin 4 farklı insana ait olduğu tespit edildi.
Ardahan Haberi: Bağcılar'da eşini uykusunda öldürdü
Bağcılar'da Faruk K., eşi Kudret K.'yı uyuduğu sırada silahla vurarak öldürdü. Cinayet sonrasında evden ayrılmayan Faruk K. gözaltına alınırken, Kudret K.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Ardahan Haberi: Mevlüde Genç'in cenazesi Türkiye'ye getirildi
Almanya'nın Solingen kentinde 1993 yılında Neo-Nazi 4 Alman tarafından kundaklanan evlerinde, iki kızı, iki torunu ve bir yeğenini kaybeden, 'Bilge Ana' olarak bilinen ve 30 Ekim'de ülkede hayatını kaybeden Mevlüde Genç'in (80) cenazesi defnedilmek üzere Türkiye'ye getirildi.
Ardahan Haberi: Dur ihtarına uymayan sürücü, polis memurunu kaputun üzerinde götürdü
Şişli'de sivil polis ekibinin dur ihtarına uymayan sürücü, otomobili polislerin üzerine sürerek kaçmak istedi. Otomobili durdurmak isteyen polis memuru, aracın çarpması sonucu yaklaşık 400 metre kaputun üzerinde gitti. Olay yerinden kaçan sürücü aracı bırakıp kaçarken, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu.
Ardahan Haberi: Konuk Tuğba
Tuğba Özerk, Dream Türk’te her çarşamba saat 14.00’te Refik Sarıöz’ün eğlenceli sunumuyla ekrana gelen ‘Deşarj’ programına konuk olacak.
Ardahan Haberi: ‘Sakinlik geldi’
Demet Evgar, Sarıyer’de gerçekleşen Halloween (Cadılar Bayramı) partisine, Dracula kostümü giyerek katıldı.
Ardahan Haberi: İstanbul Boğazı’na çöken sis deniz ulaşımını etkiledi
İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu.
Ardahan Haberi: Türk gemilerin çıkışında bir sorun yaşanmıyor’
Türkiye’nin tahıl koridorunun güvenliğinde ortaya çıkan krizin aşılması için başlattığı yoğun diplomatik çabaları sürüyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, önceki akşam Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile yaptığı görüşmenin ardından dün sabah da Ukraynalı mevkidaşı Oleksii Reznikov ve Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov ile telefonda görüştü.
Ardahan Haberi: Türkiye’de ilk kez 12 Kasım’da ülke genelinde tatbikat yapılacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afet İletişim Çalıştayı”nda Düzce depreminin 23’üncü yıl dönümünde ve depremin gerçekleştiği saatte ülkece tatbikat yapılacağını açıkladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI