Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'e ziyarette bulundu
Çıldır Anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlemiş oldukları etkinliklerde aldıkları sürpriz hediye ve oyuncakları deprem bölgesindeki kardeş okula gönderdi.
Ardahan’da çöp toplama alanında kontrolsüz bir şekilde yapılan depolama işlemi nedeniyle doğaya büyük bir zarar veriliyor. Ardahan’da kentin ‘çöp depolama alanı' olan çöplük insan yaşamı ve doğaya zarar vermeye devam ediyor.
Çıldır Kaymakamlığının destekleriyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce 29 Ekim Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında düzenlenen Kamu, Kurum ve müesseseler arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.
İYİ Parti’de Ardahan’da iki ilçe başkanı görevden alındı. İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, Göle ve Çıldır ilçe başkanlarını görevden aldı
Kısa bir süre önce AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı olan Aytaç Ulutaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk tanışma toplantısını, parti binasında yaptı.
Ardahan ve Çıldır da yoğun ilgiyle karşılanan Saffet Kaya Köy ziyaretlerini sürdürüyor
Çıldır Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Anadolu İmam Hatip lisesi ve Çok Programlı lise öğrencilerine "Türk Devlet anlayışında Cumhuriyet" konulu konferans düzenlendi.
AK parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, partisinin Ankara İl başkanlığını ziyaret ederek, yerel seçimler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Ardahan’da görev yapan çeşitli branştaki öğretmen ve kamu görevlileri, Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde klip hazırladı. Hazırlanan Cumhuriyet klibi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor