"Antalyada/ardahan-/s/keywords/Antalyada/ardahan-/430/dernekler-" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: İHA muhabirinin en zor yayını! Gaziantep'teki zincirleme kazada kahreden detaylar
Gaziantep'teki zincirleme kazada 16 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Vali Gül acı haberi açıklarken İHA muhabirinin hıçkırık sesleri de yayına yansıdı.
Ardahan Haberi: Vali Özkan: Tunceli, arkeolojik kazılarla da turizme açılacak
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, birçok uygarlığa ait kültür katmanlarının oluştuğu ve 5 bin 500 yıl öncesine ait olduğu düşünülen mimarı yapıların gün yüzüne çıktığı Tozkoparan Höyüğü'nde incelemelerde bulundu. Vali Özkan, "Tunceli, arkeolojik kazılarla da turizme açılacak" dedi.
Ardahan Haberi: Polis-esnaf tartışması büyüdü; biber gazıyla müdahale edildi
Hatay'ın Antakya ilçesinde polisin bir motosikletliye ceza keserken çıkan tartışmaya esnaf da dahil olunca arbede çıktı. Bölgeye sevk edilen takviye ekipler olaya biber gazıyla müdahale ederken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
Ardahan Haberi: Türkgözü Sınır Kapısı'nın modernize edilmesi için çalışmalar titizlikle sürüyor.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) Ardahan'nın Posof ilçesinde bulunan Türkiye ile Gürcistan arasındaki Türkgözü Sınır Kapısı'nın modernize edilmesi için çalışmalar titizlikle sürüyor
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi bir ailenin evine konuk oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan bir ailenin evine konuk oldu.
Ardahan Haberi: Bakan Soylu, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi
Bayburt’ta muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Zeytindalı Harekâtında batı bize ambargo koydu. Mühimmat göndermediler. Ruhlarında, gönüllerinde ay-yıldız olan mühendislerimiz devreye girdi. Onlara ihtiyacımız kalmadı” dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Konut ve kira fiyatları için yeni hamle geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki ay hem konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek, hem de depreme hazırlık çalışmalarına katkı sağlayacak yeni hamleyi milletimizle paylaşacağız" dedi.
Ardahan Haberi: İstanbul’da esnaf ziyareti
İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün İstanbul’da Küçükçekmece ve Güngören esnafını ziyaret etti.
Ardahan Haberi: Herkesin umudu Bay Kemal olacak’
Tekirdağ’da konuşan Kılıçdaroğlu iktidara eleştirilerini sürdürdü “Hukuku ve adaleti mutlaka ama mutlaka sağlayacağız. Bu ülkeye hizmet eden, alın teri döken herkesin umudu kimse unutmasın Bay Kemal olacaktır” dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Konuttaki dengesiz fiyatların önüne geçeceğiz’
Bugüne kadar 3 milyon konutun kentsel dönüşümünün tamamlandığını söyleyen Erdoğan, “Önümüzdeki ay hem konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek hem depreme hazırlık çalışmalarına katkı sağlayacak yeni hamleyi paylaşacağız” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI