Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, "Polis Hanede Serhat Şehrimiz Güvende" sloganıyla hayata geçirilen "POLHANE" projesine ilişkin, "Ardahan'da 2021'de 63, 2022'de 92 ve 2023'te 160 dolandırıcılık olayı meydana gelmiş, projemiz sayesinde bu artış hızı yavaşlamıştır. 2025 yılı itibarıyla olay sayısında yüzde 26 oranında bir düşüş kaydedilmiştir." dedi.
İstanbul’un trafik yükünü önemli ölçüde azaltan metro ağı her gün milyonlarca insan taşıyor. İstanbul’da toplamda 8 metro hattı bulunur. Bunlar M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6 ve M7 şeklindedir. M4, M5 metro hattı Anadolu Yakası’nda hizmet verir ve güzergahları farklıdır. Sefer saatleri ve sayıları hafta içi ve hafta sonu günlerine göre değişiklik gösterir. İstanbul metro sefer saatleri ve haritasını merak ediyorsanız “İstanbul Metro Durakları ve İsimleri 2025” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği seçime gidiyor. Ardahan’da 2022 Mayıs ayında seçim yapan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yeni bir seçime gidiyor.
TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek.
Türk zeytincilik sektörü; 735 bin tonluk rekolteyle dünya birincisi olarak girdiği 2022/23 sezonunda sofralık zeytinde yüzde 7'lik artışla 184 milyon 510 bin dolarlık ihracat performansı ortaya koydu. Siyah zeytinde Almanya, yeşil zeytinde Irak ihracat lideri oldu.
Türkiye 2022/23 sezonunda 73 bin 388 ton kuru incir ihraç ederken miktar bazında tarihinin en yüksek kuru incir ihracat rakamına ulaştı. Türkiye, 109 ülkeye kuru incir ihraç ederek 260 milyon dolar döviz geliri elde etti.
11 Ekim 2022 yılında açılan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kayseri Şubesi, kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Açılışından bu yana çok sayıda öğrencinin eğitimine destek veren ÇYDD Kayseri Şubesi 6 Şubat depreminde de üstüne düşeni yapmaya çalıştı.
Yaklaşık 200 sporcu velisinin katıldığı toplantıda, 2022-2023 sezonunda yüzme ve artistik yüzme branşlarında elde ettikleri başarılar nedeniyle Anabilim Spor Kulübü sporcuları ve antrenörlerine plaket verildi.
Genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya oranı 2022 yılında yüzde 2,1 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılına ilişkin Devlet Hesaplar Raporu'nu yayımladı.
Falckon, 2016-2022 yılları arasında Türkiye’de meydana gelen 795 endüstriyel yangının sebeplerinin ‘Falckon Global Dijital Hafıza Raporu’nda ele aldı