03-07-2022 23:04:10 Son Güncelleme: 04-07-2022 01:13:10

Rol arkadaşının kızını düğününde yalnız bırakmadı

Rol arkadaşının kızını düğününde yalnız bırakmadı

Hızlı ve Öfkeli filmi ile hafızalara kazınan, 2013 yılında geçirdiği korkunç trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Paul Walker'ın kızı Meadow evlendi. Meadaw Walker'a babasının yakın ve rol arkadaşı olan vaftiz babası Vin Diesel eşlik etti.

Genç yaşta hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker'ın kızı sevgilisi Louis Thornton Allan ile dünya evine girdi. Meadow Walter'ı damada, vaftiz babası ve babasının en yakın dostu Vin Diesel teslim etti.

Sosyal medya üzerinden Vin Diesel ile fotoğrafını paylaşan Meadow Walter'ı, Hızlı ve Öfkeli ekibi düğününde yalnız bırakmadı.

Hızlı ve Öfkeli film serisi ile hayatımıza giren Paul Walker ve Vin Diesel'ın yakın arkadaşlığı herkes tarafından biliniyordu. 2013 yılında film çekimleri devam ederken, trafik kazası geçiren 40 yaşındaki Paul Walker hayatını kaybetti. Paul Walker kazayı geçirdiğinde kızı Meadow 15 yaşındaydı, en büyük desteği babasının arkadaşı Vin Diesel oldu.

Ünlü oyuncu Vin Diesel yaptığı bir açıklamada, "Babalar Günü'nde beni arayıp kutlayan ilk kişi her zaman Meadow olmuştur. Onu çocuklarımdan biri olarak görmek dünyadaki en güzel şeylerden biri." dedi.

 

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI