24-03-2023 12:22:06

Orhan Gökdemir Deva Partisinden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Deva Partisinin Dursun Akçam Kültür Merkezi ‘nde düzenlediği aday adayları tanıtım toplantısında Orhan Gökdemir Adaylığını açıkladı
Orhan Gökdemir Deva Partisinden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Deva Partisinin Dursun Akçam Kültür Merkezi ‘nde düzenlediği aday adayları tanıtım toplantısında Orhan Gökdemir Adaylığını açıkladı. 

Ardahan ‘da inşaat alanında, köyü Hç. Hacıali Köyünde ise hayvancılık alanında yaptığı  yatırımlarla ismini duyuran ve bir dönem Ak Parti Ardahan Milletvekili adayı olan Ardahanlı iş insanı Orhan Gökdemir, DEVA Partisinde 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekilliği aday adaylığını düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısında açıkladı.

İş İnsanı, sanayici Orhan Gökdemir, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimlerinde DEVA Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Deva Partisi Ardahan Milletvekili Aday adayı Gökdemir “Katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu ve temel insan haklarının bütün özgürlüklerin teminat altına alındığı, şiddet korku, baskı, ayrımcılığın yaşanmadığı tarafsız, şeffaf, denetlenebilir bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek ve katkı sunmak ve sizlerin hizmetkarı olmak için adayım” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI