15-04-2023 03:49:56

Minka Kelly çocukluk travmasını anlattı: Keşke annem beni doğurmasaydı

Minka Kelly, yeni anı kitabı 'Tell Me Everything'i 2 Mayıs'ta yayınlıyor. Kitabında "Keşke annem beni doğurmasaydı" diyen oyuncu, annesinin ilgisizliği yüzünden bir dönem sevgilisinin ailesiyle yaşamak zorunda kaldığını ve çocuk denecek yaşta hamile kalıp bebeğini aldırdığını itiraf etti. Minka Kelly, son nefesine kadar annesinin yanında olduğunu da ekledi.
Minka Kelly çocukluk travmasını anlattı: Keşke annem beni doğurmasaydı

Müzisyen Rick Dufay ile oyuncu ve dansçı Maureen Kelly'nin kızı Minka Kelly, hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini  'Tell Me Everything' (Bana Her Şeyi Anlat) adlı otobiyografisinde anlattı.

Haberin Devamı

Yıllar sonra söylediklerine göre Kelly'yi bir dönem babası Rick Dufay, bekâr bir ebeveyn olarak büyüttü. Çünkü Kelly'nin annesi, eğlenmekle fazla meşgul olduğundan ailesiyle ilgilenecek zamanı kalmıyordu.

LİSE YILLARINDA EVİ TERK ETTİ

Minka Kelly, babasını suçlamadan kitabında bu konuya açıklık getirdi. 42 yaşındaki oyuncu, babasının onlara bir aile ortamı verebilmek için elinden geleni yaptığını satırlarına ekledi. Ama görünüşe göre bütün bunlar Minka Kelly'nin lise yıllarında evini terk etmesini engellemedi.

GENÇ YAŞTA BEBEĞİNİ ALDIRDI

Kelly, daha 17 yaşındayken o dönemdeki erkek arkadaşının evine taşındı. Orada, sevgilisinin ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. İşte o dönemde de hamile kaldı ve bebeğini aldırdı. Ama sevgilisinin evinde çektiği çile bununla sınırlı kalmadı. Hatta daha kötüsünü de yaşadı ve sevgilisinin tacizleriyle mücadele etmesi gerekti.

Haberin Devamı

YILLAR SONRA ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ SATMAYA ÇALIŞTI

Minka Kelly'nin anlattığına göre sevgilisi, ikisinin birlikte özel görüntülerini çekmek için onu zorladı. Sonunda bunu yaptı da. Hatta aradan yıllar geçtikten ve Kelly, gösteri dünyasında adını duyurduktan sonra eski sevgilisi o görüntüleri basına satmaya çalıştı. Minka Kelly, kitabında nasıl çekildiğini artık hatırlamadığı o görüntülerin ortaya yayılmaması için eski sevgilisine 50 bin dolar ödemek zorunda kaldığını da yazdı.

ANNESİNİN SEVGİLİSİNDEN DAYAK YEDİ

Minka Kelly için hayatının bundan sonrasında annesi ve onun sevgilisiyle geçirdiği başka bir dönem başladı. Tabii ki kısa süreli. Annesi Maureen Kelly ve onun sevgilisi David ile birlikte New Mexico'ya taşındılar. Fakat annesi sevgilisine zararlı madde temin ederken yakalanınca bir süre cezaevinde yattı. Minka Kelly, o süreçte de annesinin sevgilisinden şiddet gördü. Kitabında anlattığına göre bir keresinde ondan izinsiz arabasını aldığı için David, Minka'yı hem yumrukla hem de kabloyla dövdü.

"ANNE OLMAYA HAZIR GÖRÜNMÜYORDU"

Minka Kelly'nin kitabında annesiyle ilgili çok çarpıcı bir değerlendirme de yer alıyor. Annesi Maureen'in kendisine hamile kaldığını anladığı zaman hemen bebeğini aldırması gerektiğini savundu. Sonra da şunu ekleri:

Haberin Devamı

Anne olmaya hazır gibi görünmüyordu.

SON NEFESİNE KADAR YANINDA OLDU

Minka Kelly, kitabında annesinin 2008'de ölümünü de anlattı. Annesinin aslında genç sayılacak bir yaşta, yıllar boyunca kendisine dikkat etmemesi nedeniyle hayata veda ettiğini söyledi. Minka Kelly, son nefesine kadar da onun yanında olduğunu ekledi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI