03-10-2023 20:36:27

MHP Hanak İlçe Başkanı Aytekin Demirci, ilçesinin sorunlarını Milletvekili Kaan Koç’a aktardı

MHP Hanak İlçe Başkanı Aytekin Demirci, ilçesinin sorunlarını kendisini ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’a aktardı
MHP Hanak İlçe Başkanı Aytekin Demirci, ilçesinin sorunlarını Milletvekili Kaan Koç’a aktardı

AK Parti heyeti, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile göreve gelen Cumhur ittifakı ortağı MHP Hanak İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti Hanak İlçe Başkanı Beşircan Serhat Polat, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erdal Kurukaya ve beraberinde ki partililer MHP İlçe Başkanlığı görevine seçilen Aytekin Demirci’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür eden MHP Hanak İlçe Başkanı Aytekin Demirci, Milletvekili Kaan Koç’a Hanak ilçesinin sorunlarını ileterek, destek istedi. 

MHP İlçe Başkanı Aytekin Demirci ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanlığı görevine seçilmemizden dolayı bizleri ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti Hanak İlçe Başkanı Beşircan Serhat Polat ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erdal Kurukaya ile ilçemizin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunduk. İlçemizin ve köylerinin acil çözümlenmesi gereken sorunları Milletvekilimize ilettim. Hanak’ın en acil ihtiyacı olan doğalgaz konusunda yerel seçimler öncesinde çalışma başlatılması talebinde bulundum. Ayrıca bozuk olan köy yollarımızda kış gelmeden bakım onarım yapılmasını istedim. Milletvekilimiz taleplerimizin en kısa sürede çözümleneceğini söyledi. Bizlerde MHP İlçe Teşkilatı olarak bu taleplerimizin takipçisi olacağız. Hanak’ın bir gün daha kaybedecek zamanı yok. Hanak ve köyleri hak ettiği değeri ve hizmeti alması gerekiyor” dedi.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI