14-04-2023 03:17:03

Mehmet Ali Erbil'den Aleyna Tilki açıklaması! Sosyal medyadan tepki geldi

Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
Mehmet Ali Erbil'den Aleyna Tilki açıklaması! Sosyal medyadan tepki geldi

Klibinde rol aldığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'i 'taciz' ve 'tehdit' ettiği iddiasıyla yargılanan ve 13 bin 100 TL adli para cezası ile 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınına telefonla bağlanarak; eskiden Çarkıfelek’te hosteslik yapan manken Çağla Şıkel hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"KULİSİMDEN ÇIKMAZDI"

66 yaşındaki sanatçı, "Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim, para aldım. O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarlardı. Stelyo Pipis ile sevgili olup, hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın" ifadelerini kullanmıştı.

"DURUMUN VAHAMETİNİ FARK ETTİM"

Gündem olan sözlerinin ardından Instagram hesabından yeni bir açıklama yayınlayan Erbil, "Hepinizin huzurunda kendisinden özür diliyorum. Yaşadığım onca hastalığa ver Çağla'm" demişti:

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI