22-05-2024 10:42:12

Maltepe Ardahanlılar Derneği’nden Çıldır ın eğitimine destek

Maltepe Ardahanlılar Derneği’nin girişimi ile Lions Federasyonu Eğitim Komisyonunun organizasyonu ile Ardahan Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu’nda Müzik Atölyesi ve Drama Atölyesi hayata geçirildi
Maltepe Ardahanlılar Derneği’nden Çıldır ın eğitimine destek

Uzman Eğitimci Yazar Yaşar Geler tarafından yaptırılan Müzik Atölyesi ve Yazar Murat Tuncel tarafından da destek sağlanan Drama Atölyesi uzun çalışmalar sonrasında öğrencilerin hizmetine açıldı

Ardahan merkez ve ilçelerinde ve İstanbul Merkez ve özellikle Maltepe İlçesi sınırlarında sürekliliği olan projeler üreten ve hayata geçiren Maltepe Ardahanlılar Derneği, Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açılış daveti üzerine bir heyetle Ardahan’a, Çıldır’a iki günlük çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Dernek Başkanı Uz. Eğitimci, Yazar Yaşar Geler ve yönetim kurulu üyeleri Mahir Akbulak, Mustafa Topçu, Yaşar Özkaragöz ve Zihni Akbulut’tan oluşan heyetle, 19- 20- 21 Mayıs tarihlerinde Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açılış daveti üzerine Ardahan’a, Çıldır’a iki günlük çalışma ziyareti ile açılışları gerçekleştirdiler.

Müzik Ve Tiyatro Atölyeleri Açıldı

Müzik Atölyesi ve Drama Atölyesinin açılışları; Çıldır İlçe Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, Çıldır İl Genel Meclis Üyesi A. Rıfat Vural, İlçe Müftüsü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla  gerçekleşti.

Açılışta, öğretmenler ve öğrenciler tarafından etkin kullanılan müzik ve tiyatro atölyeleri sunumlar gerçekleştirdiler. Açılış ve sunumların ardından Uz. Eğitimci, Yazar Yaşar Geler’e, Maltepe Ardahanlılar Derneği’ne, Yazar Murat Tuncel’e ve Lions Kulüpleri yönetimine birer teşekkür plaketleri verildi. Derneğin plaketi, açılışa katılan yöneticiler birlikte alındı.

Heyet bu çalışmalar kapsamında ayrıca Çıldır Belediye Başkanlığına, Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Ardahan’a önemli bir turizm tesisi kazandıran Eski Ardahan Milletvekili, İş İnsanı Ensar Öğüt’e de ziyaret etti.

Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Uz. Eğitimci, Yazar Yaşar Geler “Derneğimiz bundan sonra da bu türden projeler üretmeye devam edecektir. Bu projelerde görev alan ve destek veren dernek yöneticileri ve üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI