07-01-2024 13:13:44 Son Güncelleme: 07-01-2024 13:25:44

Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler in Kitap İmza ve Söyleşi Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Maltepe Kent Konseyi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Uzman Eğitimci ve Gazeteci/Yazar Sayın Yaşar Geler, "Bana Çıldır’ı Anlat 2 - Âşık Şenlik" adlı dördüncü kitabını imzalayarak okurlarıyla buluştu
Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler in Kitap İmza ve Söyleşi Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Maltepe Kent Konseyi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Uzman Eğitimci ve Gazeteci/Yazar Sayın Yaşar Geler, "Bana Çıldır’ı Anlat 2 - Âşık Şenlik" adlı dördüncü kitabını imzalayarak okurlarıyla buluştu. Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı, Geler in Ardahan kültürüne dair önemli bir eseri olan kitap, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Edebiyat Magazin Gazetesi Genel Yayın Müdürü Gönül Doğan ve Yazar Güven Albayrak da etkinlikte yer alarak, Geler Hocamıza destek verdiler. Hocamızın kalemiyle şekillenen bu değerli eseri, kültürseverlere keyifli okuma anları sunacak

Maltepe Kent Konseyi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Uzman Eğitimci, Gazeteci/Yazar ve Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Sayın Yaşar Geler, "Bana Çıldır’ı Anlat 2 - Âşık Şenlik" adlı dördüncü kitabını tanıttı. Cinius Yayınları tarafından Ekim 2023'te yayımlanan bu değerli eseri imzalayarak katılımcılara takdim eden Geler, Ardahan kültürüne ve Aşık Şenlik'e dair nadir yazılı eserlerden birini sunarak büyük beğeni topladı.

Etkinliğe katılan Edebiyat Magazin Gazetesi Genel Yayın Müdürü Gönül Doğan ve Yazar Güven Albayrak, Yaşar Geler in duydukları saygı ve ahde vefalarını göstererek etkinlikte yer aldılar. İmza gününde, kitapseverlerle buluşan Geler, katılımcılara eseri hakkında detaylı bilgiler verdi ve okurlarıyla samimi bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yaşar Geler in  bu anlamlı etkinliği, Ardahan kültürünü ve Aşık Şenlik'i daha geniş kitlelere tanıtmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Edebiyat Magazin Gazetesi olarak, Geler in kaleminin gücüne ve eserinin değerine vurgu yaparak, herkesi bu önemli kitabı okumaya davet ediyoruz. Yazara ve kitaba duyduğumuz ilgiyi, kültürümüze katkı sağlayan her türlü eseri destekleme çabasıyla birleştiriyor ve bu tür etkinlikleri önemsiyoruz.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI