MAGAZİN HABERLERİ

Elif Karlı'dan 'Adaletsiz Seçim'e duygusal yorum
Elif Karlı'dan 'Adaletsiz Seçim'e duygusal yorum
Yıldız Tilbe’den yeni şarkı müjdesi
Yıldız Tilbe’den yeni şarkı müjdesi
Güldür Güldür skecinde gazilerle ilgili sözler tepki çekti: Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz
Güldür Güldür adlı programda yer alan bir skeçte, gazilere atıfta bulunularak, "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" ifadeleri sosyal medyada tepki çekti. Konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş "Vücudunun herhangi bir parça..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan gazilere yönelik yapılan skece sert tepki: Güldürmeyen şaka
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Güldür Güldür Show'da gazilere yönelik yapılan skeci şiddetle kınadığını belirterek "Güldürmeyen bir şaka. Vücudunun herhangi bir parçasını gözünü kırpmadan bu vatana feda eden gazilerimizi incitecek..
Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi
Gazilerle ilgili yapılan bir skeçteki "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözlerinden dolayı tepki çeken Güldür Güldür Show ekibi, izleyicilerden özür dilerek videoyu yayından kaldırdı.
Ebru Yaşar'dan hayranlarına sürpriz! Albüm öncesi yeni şarkısını piyasaya sürdü
Kehribar şarkısıyla milyonlarca dinlenmeye ulaşan başarılı şarkıcı Ebru Yaşar, albüm öncesi Siyam ile düet yaptığı Yoksun isimli şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu.
Tuğba Yiğit defilesinde Savaşa hayır dediler
Tuğba Yiğit defilesinde Savaşa hayır dediler
Şarkıcı Zara, İlker Görgülü ile aşk yaşadığı söylentisini yalanladı
Şarkılarıyla uzun yıllardır adından söz ettiren başarılı sanatçı Zara, gönlünü meslektaşı İlker Görgülü'ye kaptırdığı konuşulmaya başladı. İkilinin konserde ele ele şarkı söylemesi söylentileri güçlendirirken Zara'dan yalanlama geldi...
Pınar Ceylan yeni şarkısı için kolları sıvadı
Pınar Ceylan yeni şarkısı için kolları sıvadı
Merve Boluğur, 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'la barıştı
Oyuncu ve şarkıcı Merve Boluğur, evlendikten 53 gün sonra boşandığı eski eşi DJ Mert Aydın ile barıştı. Boşandıktan sonra da görüşmeye devam eden ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.
Aslı Hünel'den her şehre bir şarkı
Aslı Hünel'den her şehre bir şarkı
İrem Derici’nin en ‘yakın’ takipçisi
İrem Derici’nin en ‘yakın’ takipçisi
Zeynep Bastık'ın cesur kıyafetine beğeni yağdı
Zeynep Bastık'ın cesur kıyafetine beğeni yağdı
İstanbul Film Festivali jürileri belirleniyor
İstanbul Film Festivali jürileri belirleniyor
Aleyna Tilki geri döndü...
Aleyna Tilki geri döndü...
İnci Taneleri'nin ilk bölümüne Dilber'in dansı damga vurdu
Günlerdir ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nin dansıyla konuşulan İnci Taneleri dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Öte yandan ortalığı kasıp kavuran Dilber'in dansının tam hali de izleyiciyle buluştu.
Yıldız Tilbe'den ‘Janis Joplin’ imajı
Yıldız Tilbe'den ‘Janis Joplin’ imajı
Hadise, süpürge sopasıyla dans etti
Özel hayatı ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren şarkıcı Hadise, süpürge sopası kullanarak dans etti.
Ünlü modacı Ahmet Erarslan'dan muhteşem defile
Ünlü modacı Ahmet Erarslan'dan muhteşem defile
Hamak yogası yapan Tuvana Türkay'dan zor hareket! Baş aşağı şekilden şekle girdi
Güzel oyuncu Tuvana Türkay, yoga yaptığı anları yayınladı. Hamak yogası yapan oyuncu, baş aşağı dakikalarca sallanarak şekilden şekle girdi.
Bebeğinin attığı ilk tekme Gonca Vuslateri'yi ağlattı
İlk kez anne olacağı için büyük heyecan yaşayan Gonca Vuslateri, bebeğinin tekme attığı ilk anda gözyaşlarını tutamadı. Ünlü oyuncu duygulandığı anlara "İlk tekmeyi hissettiğim an" notunu düştü.
Hadise, hakkında çıkan aşk dedikodularına cevap verdi: Hayatıma biri girerse paylaşırım
Ünlü şarkıcı Hadise hakkında çıkan aşk söylentilerine daha fazla sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı "Hayatıma değer verdiğim biri girerse paylaşırım. Çünkü ben aşkı da aşık olmayı da seviyorum" dedi.
Fahriye Evcen, küçük oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi
2017 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen, 1 yaşına giren küçük oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi. Oğlunun doğum gününü kutlayan Evcen, "Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çi..
1970'li yıllarda Bayan Bacak lakabıyla ünlenen eski manken oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, faturalarını ödeyebilmek için yıllar önce çektirdiği fotoğraflarını 200 TL'den satışa çıkardı. Yeşilçam yıldızının son hali ise yürek burktu...
‘Lohusa’ 19 Ocak’ta sinemalarda
‘Lohusa’ 19 Ocak’ta sinemalarda
Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile barıştığı söylentisini yalanladı
2019 yılında 4 yıllık ilişkilerini noktalayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ilişkilerini bir şans daha verdiği konuşulmaya başlandı. Hakkında çıkan barışma haberinin ardından sessizliğini bozan Bürsin "Paralel evrende oluyor" diyerek söylentiyi yal..
Survivor All Star'da İlk elenen isim Doğukan Manço oldu
Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Sercan, Ersin ve Doğukan arasında eleme heyecanı yaşandı. Düelloya kalan ve adaya veda eden isim Doğukan Manço oldu.
Gözyaşları içinde çektiği videoda 11 yıllık eşinin kendisini bir eskortla aldattığını ifşa eden güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen, boşanma işlemlerini başlattı.
Cem Yılmaz yeni gösterisiyle dönüyor! Binlerce liraya satılan biletler dakikalar içinde tükendi
Başarılı komedyen Cem Yılmaz, uzun bir aranın ardından yeni gösteriyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yılmaz'ın gösterisinin biletleri ise 495 TL ile 4 bin 400 TL arasında satıldı. Gösterinin şubat ve mart ayındaki gösterisi için açılan biletler ise..
Epstein'ın fuhuş ağının patlak vermesi sonrası Kurtlar Vadisi'ndeki sahne akıllara geldi
Dünyayı sarsan Jeffrey Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar Kurtlar Vadisi'ndeki meşhur sahneyi akıllara getirdi. Dünyaca ünlü isimlerin adının karıştığı pedofili ve istismar şebekesinin asıl amacının çocuklardan "adrenokrom" hücreli kan alarak ..
Aslışah Alkoçlar, kendini anneannesi Hülya Koçyiğit'e benzetti, paylaşıma yorum yağdı
Aslışah Alkoçlar Demirağ, anneannesi Hülya Koçyiğit ve dedesi Selim Soydan ile Londra'da buluşup birlikte poz verdi. Alkoçlar yayınladığı karede, kendisini Hülya Koçyiğit'e benzetince paylaşıma yorum yağdı. Ünlü ismin paylaşımına 'Sadece saç bandı benziyo..
Artan döner fiyatları Armağan Çağlayan'ı isyan ettirdi
Artan fiyatlarla ilgili yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Armağan Çağlayan bu sefer de döner fiyatlarına sitem etti. Gittiği dönercide bin TL hesap ödeyen Çağlayan, "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor" ..
3391 Kilometre filminden gişe başarısı! İki günde binlerce seyirciye ulaştı
Başarılı yazar Beyza Alkoç'un kitabından uyarlanan 3391 Kilometre filmi, ilk iki günde 236 bin 113'lük gişe yaparak başarıya ulaştı.
Şakayı fırsat bilen yarışmacı, sunucuya yumruk attı
Buzda Dans yarışmasının açılışına katılan eski boksör Ricky Hatton, programın sunucusu Stephen Mulhern'e yumruk attı.
Rüzgar Çetin, Ahmet Nur Çebi'nin kızıyla nişanlandı
2016 yılında yaptığı kazada bir polisin şehit olmasına neden olan ve 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kızı Mina Nur Çebi ile nişanlandı...
Cem Yılmaz'ın 4 bin TL'lik bilet fiyatını az bulan Tuğba Ekinci: En az 10 bin TL olmalı
Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin en yüksek biletinin 4 bin TL satılması tepki çekince Tuğba Ekinci'den destek gecikmedi. Ekinci, Ebru Gündeş'i dinlemenin 20 bin TL olduğuna dikkat çekerek "Cem Yılmaz'ın gösteri bileti en az 10 bin TL olmalı" dedi...
Müge Anlı'nın şehitlerimizi yad ederken kullandığı ifade tepki çekti: Bir karış toprak için değer mi?
Türkiye, 9 şehidinin yasını tutarken Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayını açarken yaptığı konuşma tepki çekti. Anlı, bahsi geçen konuşmasında "Şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum. Geldik gidiyoruz, hala bir karış toprak için insanların canl..
Amerika Hava Kuvvetleri'nde görev yapan kadın savaş pilotu, Amerika güzeli seçildi
Amerika Hava Kuvvetleri'nde görev yapan kadın savaş pilotu Madison Marsh, 50 rakibini geride bırakarak 2024 Miss America unvanını kazandı. Hava Kuvvetleri'nde teğmen olarak görev yapan Marsh, Miss Colorado unvanını kazandıktan sonra ülke genelinde bu özel..
Brunei Prensi Abdul Mateen, 10 gün 10 gece süren bir düğünle evlendi
Brunei'de Sultan Hassanal Bolkiah'ın oğlu Prens Abdul Mateen, uzun süredir birlikte olduğu eşi Anisha Rosnah ile dünya çapında büyük ilgi gören bir törenle evlendi. Sultanlık sarayında gerçekleşen düğün 10 gün sürerken, görkemli törene dünya çapından tanı..
Ünlü şarkıcı Julio Iglesias gözaltına alındı! Valizinden 42 kilo yiyecek çıktı
İspanyol şarkıcı Julio Iglesias, Dominik Cumhuriyeti'nde havaalanında gözaltına alındı. Ünlü ismin valizinden tam 42 kilo yiyecek çıktı.
ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak final yapıyor
ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yıldızlar Bana Uzak dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için final yapıyor. Dizi, 4. bölümle ekran macerasını noktalayacak.
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu
ABD'de düzenlenen Emmy Ödül Töreni, muhteşem bir davetle sahiplerini buldu. Törene damga vuran Succession dizisi 6 dalda ödülün sahibi oldu.
Değişimiyle beğenilmeyen Rafet El Roman'dan estetik itirafı Botoks yaptırdım, pişmanım
Yüzündeki değişimden dolayı adından söz ettiren şarkıcı Rafet El Roman, estetik yaptırdığını ancak pişman olduğunu itiraf etti. Herkesin botoks yaptırmaması gerektiğini söyleyen Roman, "Yakışıklılığım mahvoldu" dedi.
Şeyma Subaşı, hakkındaki ilişki söylentisini yalanladı: 4 aydır kimsenin elini tutmadım
Formula E CEO'su ile yeni bir aşka yelken açtığı ve şimdilerde sevgilisiyle tatil yaptığı konuşulan Şeyma Subaşı, sessizliğini bozarak "Haberler doğru değil. 4 aydır kimsenin elini tutmadım" dedi.
27 yıllık hasret 13 dakikada son buldu! Esra Erol'da anne ve kızın kavuşma anı herkesi ağlattı
40 günlükken Trabzon'da çocuk esirgeme kurumunda evlatlık verilen 27 yaşındaki Arzu Emine Demirbaş, biyolojik annesini bulmak için Esra Erol'da programına başvurdu. Demirbaş'ın hiç görmediği annesi 13 dakika içerisinde bulundu. Anne ve kızın canlı yayında..
Estetik yaptıran Gökhan Özen, yeni imajıyla hiç beğenilmedi
Şarkılarıyla yıllara meydan okuyan Gökhan Özen de yüzüne estetik yaptırdı. Göz ameliyatı olurken yüzüne birkaç müdahale yaptıran ve işlemler sonucu elmacık kemikleri şişen Özen, yeni imajıyla alay konusu oldu.
Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında gişe rekoru kırdı
7 yıl sonra beyazperdeye dönen Kolpaçino 4 filmi gişede rekor kırdı. Proje, ilk haftanın sonunda 441.251 kişi tarafından izlenerek son 4 yılın en çok açılış yapan komedi filmi oldu.
Genç şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi 10. kattan düşerek hayatını kaybetti
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ünlü şarkıcı Esra Akman'ın güzellik merkezi sahibi kardeşi Özlem Akman, dün gece saatlerinde 10. kattan düştü. Akman, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Hamile oyuncu Suki Waterhouse, dekoltesiyle Emmy Ödül Töreni'ne damga vurdu
Dün akşam düzenlenen Emmy Ödül Töreni'ne katılan karnı burnunda hamile oyuncu Suki Waterhouse, kırmızı sırt ve göğüs dekolteli elbisesiyle görenleri şaşkına çevirdi.
ETA mahkumlarına destek eylemine katılan La Casa de Papel oyuncusu İtziar İtuno'nun reklam sözleşmeleri iptal edildi
İspanyol dizisi La Casa de Papel'deki performansıyla ünlenen oyuncu İtziar İtuno, terör örgütü ETA mahkumlarına destek veren gösteriye katıldığı için bazı şirketlerle yaptığı reklam sözleşmeleri iptal edildi.
Çaycı Hüseyin imaj değiştirdi, yeni halini kimse tanıyamadı
"Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı "Çaycı Hüseyin" karakteriyle ünlenen Alpaslan Özmol'un yeni imajı dikkat çekti. Takipçileri, saçlarını uzatan Özmol'a "Gonca Vuslateri'ye benzemiş", "Yeni saçlar yakışmış", "Lord Farquaad olmuş" gibi yorumlar ya..
Yüzündeki değişimden dolayı eleştirilen Gökhan Özen'den tepki. Filtre kullanılmış, estetik yok
Yüzüne estetik yaptırdığı söylentisiyle gündeme gelen şarkıcı Gökhan Özen, hakkındaki yorumlara sitem etti. Görüntülerde yüzüne filtre yapıldığını söyleyen Özen, "Sadece göz ameliyatı oldum, yüzüme bir şey yapılmadı. İftiralarla uğraşıyorum" dedi...
Berrak Tüzünataç, cesur tulumuyla kalça dansı yaptı
Oyuncu Berrak Tüzünataç, siyah ışıltılı tulumuyla kalça dansı yaptı. Tüzünataç, dansın ardından kalçasını küçük bulan bir takipçisine "Bana yetiyor, sen kendi kalçanı büyüt" cevabını verdi.
Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri sahiplerini buldu!
Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri sahiplerini buldu!
Afra Saraçoğlu derin göğüs dekolteli elbisesiyle büyüledi
Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu, tanıtım gecesine katıldı. Pembe derin dekolteli ve mini elbise ile gecede boy gösteren ünlü oyuncu güzelliği ile büyüledi.
Türk sinemasında kadın oyuncuların gelişim ve değişimi
Türk sinemasında kadın oyuncuların gelişim ve değişimi
Tilki ve Çakmak'tan yeni tekli
Tilki ve Çakmak'tan yeni tekli
Yapay zeka dolandırıcılığının yeni hedefi olan Esra Erol, yasal yollara başvurdu
Dolandırıcılar, Esra Erol'un daha önce yayınladığı bir videosunu yapay zeka yöntemiyle konuşması değiştirilerek vatandaşların reklam üzerinden dolandırmaya kalkıştı. Kendisiyle ilgili hazırlanan sahte videoyu gören Erol, suç duyurusunda bulundu...
Afra'lı reklam kampanyasına muhteşem tanıtım
Afra'lı reklam kampanyasına muhteşem tanıtım
Şelale Ünseli'ye bir ödül daha!
Şelale Ünseli'ye bir ödül daha!
Bülent Ersoy’un görülmemiş bir fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu
Bülent Ersoy’un görülmemiş bir fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu
Altın Küre ödüllerini kimler kazandı?
Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları ev..
Ünlü şarkıcı Murat Boz ABD'deki hayranlarını coşturdu
Ünlü şarkıcı Murat Boz ABD'deki hayranlarını coşturdu
Meryem Uzerli yüzüne yaptırdığı son işleme 200 bin TL ödedi!
Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
Ünlü sanatçı Yüksel Uzel hayatını kaybetti
Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde yaşayan ünlü sanatçı Yüksel Uzel(74), bu sabah hayatını kaybetti.
Yıldız Tilbe yenilendi
Yıldız Tilbe yenilendi
Ünlü oyuncu Düzce Cezaevi'nde
Ünlü oyuncu Düzce Cezaevi'nde
Ünlü model soluğu tatilde aldı! Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı
'Made in Chelsea' dizisi ile tanınan model, oyuncu ve tasarımcı Kimberley Garner; 2024'ün ilk tatili için St. Barts Adası'na gitti. Kırmızı bikinisiyle konakladığı otelin sahilinde görüntülenen ünlü isim, fit haliyle görenleri kendine hayran bıraktı...
Simge Sağın, photoshop'u abarttı! Yamulan duvar dikkatlerden kaçmadı
'Aşkın Olayım' şarkısı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Spor sonrası bir karesini yayınlayan Sağın'ın photoshop'u abartması dikkat çekti.
Gülben Ergen bereket için tuz serpti!
Gülben Ergen bereket için tuz serpti!
İrem Derici yeni yılı Kıbrıs'ta karşıladı
İrem Derici yeni yılı Kıbrıs'ta karşıladı
Diva Bebe 2024'ü sahnede karşıladı
Diva Bebe 2024'ü sahnede karşıladı
Eski aşıklar Ebru Gündeş ve Kerem Alışık'ın O Ses Türkiye'ye damga vuran anları! Şarkı ayrı, bakışları ayrı olay
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bir dönem aşk yaşayan Ebru Gündeş ve Kerem Alışık bir araya geldi. Alışık, içinde "Hiç ayrılmadık seninle, değil bir sene bir gün bile" sözleri geçen "Gitme Aklım Kalır Sende" şarkısını söylerken o anlarda ikilinin b..
2012 Miss Turkey'den yılbaşı sofrası
2012 Miss Turkey'den yılbaşı sofrası
Gülben Ergen yenilikleri takip ediyor
Gülben Ergen yenilikleri takip ediyor
2024'e 'aşkın rengi' ile girecek
2024'e 'aşkın rengi' ile girecek
Tuğçe Tayfur'dan Instagram hamlesine açıklama geldi! Eşi Muhammet Aydın'ı silmişti...
Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Tayfur, geçtiğimiz gün eşiyle çekilen pozlarını sosyal medya hesabından kaldırmasıyla dik..
Laura Lynch hayatını kaybetti
Kurucusu olduğu 'The Dixie Chicks' adlı müzik grubuyla tanınan müzisyen Laura Lynch, 64 yaşında vefat etti. Lynch'ın geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Seda Üren'in lüks evini görenler hayran kaldı!
Ünlü şarkıcı Seda Üren geçtiğimiz günlerde Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına katılmış ve Dilan Polat'ın tutuklandığı geceye dair açıklamalarıyla gündem olmuştu. Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aynı sitede oturan Seda Üren şimdi de lüks eviyle gü..
Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti...
Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gurda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşama veda etti. Acı haber, Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile duyuruldu. Ünlü oyuncu Çiğdem Tunç,..
'Estetik yaptırmaktan utanmıyorum ama bazı operasyonlardan dolayı pişmanım!'
ABD'li şarkıcı ve müzik yazarı, Dolly Parton, son röportajında yaptırdığı bazı estetik işlemlerden pişman olduğunu belirtti. Bazen dolgu ve botoksu fazla kaçırdığını itiraf eden ünlü isim, buna rağmen estetik yaptırmaktan utanmadığının da altını çizdi...
Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlama davasında Polat çiftinin tutukluluklarına karar verildi
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına il..
Mahkemede Banu Parlak'la yüzleşen Dilan Polat, hakimin kararını duyunca sinir krizi geçirdi
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması dava..
Kayıp Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cansız bedeni bulundu
Bir yıldır kayıp olan Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cesedi Bahreyn'de..
Kiracısıyla başı derde giren Demet Akalın isyan etti: 5 bin TL veriyor, zam yapmayacakmış
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, evinde 5 bin TL kiraya oturan kiracısıyla yaşadı..
Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı
Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI