"uçak/s/firmalar" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. Yıl Hitabı İstanbul'dan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl Hitabı'nda TCG Anadolu'nun bir üst versiyonunu Türkiye'ye kazandırarak, uçak gemilerinin sayısının ikiye çıkaracaklarını müjdeledi.
Türkiye'den Çin'e havacılık hizmeti ihracatı
Türkiye’de ilk ve tek, dünyada ise dördüncü onaylı havacılık ve navigasyon veri tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık ile Çin'in ticari uçak üreticisi COMAC arasında, uçak operatörlerine daha iyi müşteri hizmetleri, ürün ve dijital çözümler sunmayı amaçlayan anlaşmaya imza atıldı. İş birliği ile Türk-Çin havacılık ve uzay endüstrilerinde yeni projelerin önü açıldı.
ABD'nin korkusu! 'Uçak gemisinin Hamas'la ilgisi yok'
Dünyanın gözü İsrail - Hamas savaşında. Netanyahu ile görüşen Biden, İsrail'e desteklerini yineledi. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın perşembe günü İsrail'e gideceği öğrenildi.
Bakan Uraloğlu'dan TUSAŞ'a ziyaret
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerini ziyaret etti. Gökbey Helikopteri, Atak Helikopteri, Hürjet, Hürkuş, ANKA ve Milli Muharip Uçak KAAN'ın yapım tesislerinde incelemelerde bulunan Uraloğlu, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil'den projeler hakkında bilgi aldı.
Sivas yıllardır yeni uçak seferlerini bekliyor!
Sivas'ın yıllardır beklediği Nuri Demirağ Havalimanı’na yeni uçak seferleri konulması konusu bir kez daha TBMM gündemine taşındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile Körfez turunun ilk durağı olan Suudi Arabistan'ın Cidde şehrine geldi.
Uçakta korku dolu anlar! İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı
İran merkezli Ata Airlines'ın İstanbul-Tahran seferini yapan Airbus A320 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra kabin basıncı arızası nedeniyle İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Motokros Şampiyonası vurgusu
Afyonkarahisar'da 5'incisi düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası turnuvası yarınki Türkiye MotoFest etkinliği ile başlıyor.
Doğu Anadolu Gözlemevi'ne kurulacak ayna Erzurum'a ulaştı
Yarın tıra yüklenecek DAG aynası, saatte 10 kilometre hızla yaklaşık 5 saatlik hassas yolculuğun ardından gözlemevinin bulunduğu Konaklı Dağı bölgesine ulaştırılacak - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı: - "Bu projenin şu an ki maliyeti 1 milyar 100 milyon Türk Lirası. Bu Türkiye’nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunu gösteriyor. Dua edelim sabaha kadar bir şey olmasın" - Proje yürütücüsü Prof. Dr. Cahit Yeşilyaprak: - "Hassas bir durum ve üzerine 1 mikronluk kalınlıkta bir kaplama yapıldı. O yüzden hassasiyeti oradan geliyor. Yaklaşık 4,7 ton ağırlığında"
Kars'ta sis uçak seferlerini aksattı
Kars'ta etkili olan sis nedeniyle iki uçak seferinde 3 saat gecikme yaşandı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI