"isveç/sans-oyunlari/ruya-tabiri/kose-yazarlari" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan’da İlkokullar Fiziksel Etkinlik Çocuk Oyunları Şenliği Finali büyük bir coşkuyla gerçekleşti
80. Yıl Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Final Oyunları'na yaklaşık 2000 öğrenci, antrenörler eşliğinde çeşitli oyunlarda yarıştı
Göle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede davul zurnayla karşılandı
Burdur'da 17 üniversitenın katılımıyla düzenlenen Afet ve İtfaiye Oyunları Yarışması'na birinci olan Ardahan Üniversitesi Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede davul zurnayla karşılandı.
Üniversiteler Arası yarışta Ardahan Üniversitesi takımı Ekip75 birinci oldu
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Üniversitelerarası İtfaiye Oyunları'nda Ardahan'dan gelen EKİP75 takımı birinci oldu. Oyunlarda 17 üniversite ekibi yarıştı ve öğrenciler zorlu etaplarda çevikliklerini sergiledi.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi
Türkiye Kent Konseyleri Birliği 15. Dönem Başkanı olan Sedat Köse ve yönetim kurulu üyeleri Wellborn Otel’de yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Ardahanlı Naz Arıcı, bir altın madalya daha kazandı.
Buz Pateni branşında ülkemizi başarıyla temsil eden Ardahanlı Nazlı Arıcı, İtalya’da düzenlenen ve Dünya’nın en büyük spor organizasyonu olan Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek Artistik Buz Pateni Altın Bayanlar II. Kategorisi'nde altın madalya kazandı.
İsveç'in NATO'ya katılımına Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç‘in NATO’ya Katılım Protokolü‘nü imzaladı
Sur'un sembolik alanları sergilerle buluştu
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 100 gün boyunca 11 ayrı ilde gerçekleştirilen ve bu özelliği ile dünyanın en uzun süreli festivalleri arasında yer alan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin en önemli duraklarından biri olan Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali sergiler, söyleşiler, tiyatro oyunları, dini etkinlikler ve çocuk etkinlikleriyle devam ediyor.
İletişim'den İsveç'teki protestolarla ilgili dezenformasyona açıklama
İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hamas destekçilerinin İsveç‘teki protestolarıyla ilgili dezenformasyon içeren paylaşımlar hakkında açıklama yaptı.
BUSKİ sahada olduğu gibi masada da iddialı
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği ‘Kamu Spor Oyunları’na katılan BUSKİ masa tenisi ekibi, hem kadınlarda hem erkeklerde Bursa şampiyonu oldu.
BATİYAC'tan Ereğli için il çağrısı
Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti (BATİYAC) Başkanı Sina Çıladır, yönetim kurulu adına bir açıklama yaparak, Karadeniz Ereğli’nin il olması konusunda bölgede faaliyet gösteren gazeteci derneklerinin birlikte hareket etmesi gerektiği yönünde çağrıda bulundu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI