"isveç/ruya-tabiri/siyaset-/sondakika-haber" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Saffet Kaya yı ziyaret etti
Cumhur ittifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar Ardahan ın Doğayen siyaset ve kanaat önderi Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı Ankara daki ofisinde ziyaret ederek desteğini istedi
AK Parti'den 'yüzde 50 artı 1' kuralı için değişim sinyali!
Cumhurbaşkanı seçimindeki “yüzde 50 artı 1” şartıyla ilgili tartışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya dönüşünde yaptığı “50 artı 1 şartının değişmesi isabetli olur... Mevcutta 50 artı 1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin eli, kimin cebinde belli değil” açıklamasıyla tekrar gündemin üst sıralarına taşındı.
Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı
Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
Maltepe Ardahanlılar Derneği 6. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir Cumhuriyet Kokteyli Düzenledi
Merkezi İstanbul Maltepede bulunan İstanbul Maltepe Ardahanlılar Derneği Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde kokteyl vererek kutladı. kutlamalara siyaset STK ve Ardahanlı üye ve çok sayıda davetli katıldı
İletişim'den İsrail’e 'tedbir' çağrısı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrailli yetkililere, sivil kayıpları görmezden gelmeyi bırakma ve haber emekçilerini korumak için güçlü tedbirler alma çağrısında bulundu.
İsveç'in NATO'ya katılımına Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç‘in NATO’ya Katılım Protokolü‘nü imzaladı
Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosundaki arızada son durum
Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında sabah saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı seferlerde aksamalar oluştu. Konuyla ilgili Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.
Efes Selçuklu Romanlarla buluştu
İzmir'de Başka Bir Siyaset Okulu İsabey Mahallesi’ne düzenlenen gezi ile sona erdi. Sıfır Ayrımcılık Derneği Elmas Arus ve BBSO öğrencileri İsabey Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi.
İletişim'den İsveç'teki protestolarla ilgili dezenformasyona açıklama
İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hamas destekçilerinin İsveç‘teki protestolarıyla ilgili dezenformasyon içeren paylaşımlar hakkında açıklama yaptı.
GSM şirketi 3. şahıs firmalarla birlikte vatandaşın cebine göz dikti!
Bilecik’te yayın yapan bir yerel haber sitesinin Whatsapp ihbar hattı olarak kullandığı Kurumsal GSM hattına gelen SMS, ile GSM Operatörleri 3. Şahıs firmalarla birlikte vatandaşın cebine göz diktiği görüldü.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI