"başvuru/kullanici-girisi/ziyaretci-defteri/sans-oyunlari" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan’da Sağlıklı Hayat Merkezi ücretsiz beslenme danışmanlığı hizmeti veriliyor
Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) binasında hizmet veren Sağlıklı Hayat Merkezi Beslenme Danışmanlığında diyetisyen Aslıhan Öztürk tarafından başvuru yapan vatandaşlara, ücretsiz beslenme danışmanlığı hizmeti veriliyor
Selçuk Vural ve Nilgün Abdan çiftinin nikahları Atatürk silueti önünde kıyıldı
Her yıl 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Damal’ın Yukarı Gündeş köyündeki Karadağ sırtlarına yansıyan, yerli ve yabancı turistlerin ziyaretçi akınına uğrayan Atatürk’ün siluetinin önünde nikah kıyıldı
Ardahan’da İlkokullar Fiziksel Etkinlik Çocuk Oyunları Şenliği Finali büyük bir coşkuyla gerçekleşti
80. Yıl Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Final Oyunları'na yaklaşık 2000 öğrenci, antrenörler eşliğinde çeşitli oyunlarda yarıştı
Göle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede davul zurnayla karşılandı
Burdur'da 17 üniversitenın katılımıyla düzenlenen Afet ve İtfaiye Oyunları Yarışması'na birinci olan Ardahan Üniversitesi Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçede davul zurnayla karşılandı.
Üniversiteler Arası yarışta Ardahan Üniversitesi takımı Ekip75 birinci oldu
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Üniversitelerarası İtfaiye Oyunları'nda Ardahan'dan gelen EKİP75 takımı birinci oldu. Oyunlarda 17 üniversite ekibi yarıştı ve öğrenciler zorlu etaplarda çevikliklerini sergiledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması: Branş dağılımı ve başvuru takvimi yarın paylaşılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada öğretmen atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır." dedi.
Ardahanlı Naz Arıcı, bir altın madalya daha kazandı.
Buz Pateni branşında ülkemizi başarıyla temsil eden Ardahanlı Nazlı Arıcı, İtalya’da düzenlenen ve Dünya’nın en büyük spor organizasyonu olan Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek Artistik Buz Pateni Altın Bayanlar II. Kategorisi'nde altın madalya kazandı.
AK Parti temayül yoklaması yaptı
Yerel seçimde aday belirleme sürecindeki en önemli aşamalardan biri olan temayül yoklaması 81 ilde dün gerçekleştirildi. Dijital ortamdaki oylamaya yaklaşık 150 bin parti üyesi katıldı. Partililer kimi aday görmek istediklerini işaretledi.
Fırat Avşar, başvuru dilekçesini İl Başkanı Ersin Yılmaz’a verdi
AK Parti kurucularından İsrafil Avşar’ın oğlu Fırat Avşar, başvuru dilekçesini İl Başkanı Ersin Yılmaz’a verdi
Posof Meslek Yüksekokulu'nda kan bağışı etkinliği düzenlendi.
Telefon ve bilgisayar desteğinin detayları belli oldu... Başvuru şartları ve süreç nasıl işleyecek?
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI