Kars’ta, yiyecek arayışıyla karayoluna çıkan yaban domuzu kazaya sebep oldu. Kars’tan Ardahan yönüne seyir halinde olan bir otomobil, Kars-Ardahan karayolu Mezra köyü girişinde aniden yola çıkan domuza çarptı.
Çarpmanın etkisiyle domuz yaklaşık 10 metre savrulurken, otomobil sürücüsü de yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, sürücüye ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye sevk etti.
Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken, aracın parçaları yola savruldu. Telef olan domuz ise yol kenarına alındı.
Jandarma trafik ekipleri, özellikle akşam saatlerinde ve kırsal bölgelerde seyreden sürücüleri yaban hayvanlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.