KARS HABERLERİ

Kars'ta Otomobilde Uyuşturucu Bulundu
Kars'ta yapılan operasyonda bir otomobilin teyp ve havalandırma bölümüne saklanan uyuşturucu madde, arama köpeği Termal tarafından bulundu.
Kars'ta Çalınan Büyükbaş Hayvanlar Bulundu, 2 Kişi Tutuklandı
Kars'ta jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda çalınan büyükbaş hayvanlar bulundu. Hayvanları çalan 2 kişi tutuklandı.
KARS'ta Çalınan İnekler Jandarmanın Çalışmasıyla Bulundu
KARS'ta çalınan 7 inek, jandarmanın çalışması sonucu bir ahırda bulundu. İnekler sahiplerine teslim edilirken, 2 şüpheli tutuklandı.
Kars'ta Aranan 15 Kişi Yakalandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, haklarında hapis ve arama kararı bulunan 15 kişiyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler tutuklandı.
Kars'ta Çiftçilerden ÇKS Kaydı İstendi
Kars Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere 2 Ocak 2024 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıt yaptırmaları çağrısında bulundu.
MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali Kalp Krizi ve Beyin Kanaması Geçirdi
KARS'ın Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye giden MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, kalp krizi geçirdi ve tedavi altına alındığı yoğun bakım ünitesinde beyin kanaması da geçirdi. Sağlık heyeti, Hayali'nin ambulans uçakla İzmir Dokuz..
Kars'ta aç kalan kurt köpeği sürükleyerek böyle götürdü
Kars'ta aç kalan bir kurt, Akyaka ilçesine bağlı Kalkankale köyünde bir evin bahçesinde bulunan köpeği sürükleyerek götürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kars'ta Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: Uyuşturucu Otomobilin Vites Kutusunda Bulundu
Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu tacirlerinin otomobilin vites kutusuna sakladığı metamfetamin maddesi bulundu. Narkotik köpeği Daxo'nun tepki verdiği vites kutusunda yapılan ar..
KARS'ta Soğuk Hava Nedeniyle Araçlar Takviye İle Çalıştı
KARS'ta etkili olan soğuk hava nedeniyle bazı araçlar takviye ile çalıştı. Vandaşlar araçlarını don ve buzlanmaya karşı korunmak için battaniyeli ya da brandalı önlem aldı.
Kars'ta Vaşak Yavrusu Doğaya Bırakıldı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğada bulunan vaşak yavrusu, 6 aylık bakım sonrası doğaya bırakıldı. Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Koruma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edilen vaşak, Sarıkamış'ta doğal ortamına salındı...
Kurdun Kazlara Saldırısı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kars'ın Selim ilçesinde aç kalan bir kurt, Karahamza köyüne inerek kazlara saldırdı. Kurtun saldırısı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kars'ta 4-6 yaş Kur'an Kursu açıldı
Kars'ta Hacı Altun Çalkın tarafından 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kars Valisi Ziya Polat ve Milletvekili Adem Çalkın da katıldı. Kursun açılışında Kur'anı Kerim Tilaveti okundu ve konuşmalar yapıldı...
Kars'ta Anneler İçin Kur'an Kursu Açıldı
Kars'ta AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ile iş insanı kardeşi Harun Çalkın tarafından anneleri adına yaptırılan Kur'an kursunun açılışı yapıldı. Kursun açılışında konuşan yetkililer, 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemine vurgu yaparak, benzer kursları..
Kars'ın Susuz ilçesindeki Susuz Şelalesi çevre düzenlemesiyle turistleri ağırlıyor
Kars'ın Susuz ilçesinde bulunan Susuz Şelalesi, çevre düzenlemesi yapılarak turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Şelale çevresinde yapılan çalışmaları inceleyen Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, projenin tamamlanması için talimat ver..
Ardahan Erzurum ve Kars ta sabah saatlerinde başlayan kar, etrafı kısa sürede beyaza bürüdü
Erzurum ve Ardahan il merkezi ile Kars'ın yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor.
Kars'ta Kadına Yönelik Şiddete Karşı Etkinlikler Gerçekleştirildi
Kars'ta, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi. Valilik koordinasyonunda yapılan etkinlikte, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik bilgilendirme yapıldı ve ilgili kurumların desteğiyle stantl..
Kars'ta AK Parti Belediye Başkan Adayı Temayül Yoklamasıyla Belirlenecek
AK Parti Kars İl Başkanlığı'na müracaat eden 14 aday adayı için temayül yoklaması düzenlendi. Partililerin oylarıyla Kars belediye başkan adayı belirlenecek.
Kars'ta Öğretmenler İçin Unutulmaz Bir Konser
Kars'ta Grand Ani Otel'de düzenlenen konserde Selma Geçer, Ahmet Selçuk İlkan ve Pınar Eliçe, öğretmenler için birbirinden güzel eserler seslendirdi. Konser gece geç saatlere kadar sürdü ve öğretmenler unutulmaz bir gece yaşadı.
Kars'ta Kar Altında Pancar Çiftçileri Çalışmalarını Sürdürüyor
Kars'ın Akyaka ilçesinde pancar çiftçileri, kar altında kalmaması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Karın erken düşmesiyle endişelenen çiftçiler, gece gündüz demeden pancarlarını söküp taşıyor. Hava şartlarına rağmen birbirlerine destek ola..
Sarıkamış'ı ralli heyecanı sardı
Sarıkamış'ı ralli heyecanı sardı
Kars'ta otobüste yakalanan İran uyruklu kadının makatından uyuşturucu çıktı
Kars'ta polisin durdurduğu yolcu otobüsünde hareketinden şüphelenilen İran uyruklu kadının hastanede çekilen röntgeninde, makatında uyuşturucu tespit edildi. Uyuşturucu cerrahi operasyonla çıkarılırken, şüpheli tutuklandı.
KYK yurtlarında skandal bitmiyor! Fareler cirit atıyor, yemeklerden çıkanlar mide bulandırıyor
Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı öğrenci yurtlarında yaşanan talihsiz olayların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Kars Serhat Kız Öğrenci Yurdu'nun koridorunda fare görüldü. Öğrencilerin yemeklerinden ise sineklerin çıktığı göze çarptı...
Kars ketesi tarifi! MasterChef Kars ketesi nasıl yapılır?
Masterchef Türkiye yeni bölümde yarışmacılar en güzel Kars ketesi hazırlamak için yarıştı. İzleyiciler de kendi mutfaklarında Kars ketesi hazırladı. Peki, Kars ketesi nedir? Kars ketesi nasıl yapılır? Kars ketesi nedir?
Kars'ta Sahte İçki Operasyonu
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri sahte ve kaçak alkollü içki satışının engellenmesine yönelik çalışma yaptı. Operasyonda 14 şişe sahte alkollü içki, 4 şişe gümrük kaçağı alkollü içki ve 1 sahte ..
Kars'ta FETÖ/PDY Üyesi Yakalandı
Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla, FETÖ/PDY üyesi olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.
Turistik Doğu Ekspres sefere hazır
Turistik Doğu Ekspres sefere hazır
Kars'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Kars'ta Cumhuriyetin 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
Kars'ta Türk bayraklı meşaleli Cumhuriyet yürüyüşü
Kars'ta Türk bayraklı meşaleli Cumhuriyet yürüyüşü Karslılar Cumhuriyetin 100. Yılında dev Türk Bayrağı, Atatürk Posteri be metrelerce uzunlukta bayraklar ve ellerinde meşalelerle yürüdü.
Kars'ta 2 Milyon Lira Değerinde Sahte Cilt Bakım Kremi Ele Geçirildi
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, durumundan şüphelendiği bir aracı durdurarak yapılan aramada, sahte olduğu değerlendirilen bin 240 cilt bakım kremi ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözal..
Kars'ta Afganistan uyrukluların kaldığı binada çıkan yangın söndürüldü
Kars'ta, Afganistan uyrukluların kaldığı bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Binada oturan aileler dumanları fark edince evlerini terk etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Cıbıltepe Kayak Merkezinde dolu yağışı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde etkili olan dolu, Cıbıltepe Kayak Merkezini de etkiledi.
Kars Valisi Ziya Polat, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen'in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Kars Valisi Ziya Polat, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Polat, aileyle bir süre sohbet ederek başsağlığı dileklerini iletti.
Kars'ta 1240 Paket Sahte Cilt Bakım Kremi Ele Geçirildi
Kars'ta düzenlenen operasyonda, polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta 1240 paket sahte cilt bakım kremi ele geçirildi. Sürücü gözaltına alındı.
Kars'ın Arpaçay ilçesinde otomobil şarampole devrildi: 3 kişi hayatını kaybetti
Kars'ın Arpaçay ilçesinde bir otomobil şarampole devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin zirvesinde kar etkili oluyor
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kar başladı.
Kars merkezli operasyonda 4 terör şüphelisi gözaltına alındı
Kars merkezli 12 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı olan 29 şüpheliden 4'ü gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, firari 25 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Muhtarlar Günü töreni düzenlendi
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, muhtarlık müessesinin toplumsal hayatın önemli yapı taşlarından ve yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ettiği vurgulandı.
Sarıkamış'ta lapa lapa kar yağışı
Sarıkamış'ta lapa lapa kar yağışı Sarıkamış'ın yüksek kesimlerinde lapa lapa kar yağışı başladı.
Kars'ta hayvan hırsızlarına yönelik operasyonda 3 zanlı tutuklandı
Kars İl Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hayvan hırsızlığı olaylarını aydınlatmak ve önlemek amacıyla gerçekleştirdikleri operasyonda 5 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılardan 3'ü tutuklandı...
Kars'ta Kütük Ev Tamamen Yanarak Küle Döndü
Kars'ta önceki gün alevlere teslim olarak tamamen yanarak küle dönen Kütük Ev ile ilgili valilikten resmi açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Kars'ta silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
Kars'ta yapılan operasyonda silah kaçakçılığı yapan 3 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ve 13 fişek ele geçirdi.
Çıldır Gölü Kenarındaki Kütük Ev'de Yangın Çıktı
Kars'ın Arpaçay ilçesindeki Kütük Ev'de çıkan yangın söndürüldü, yangın nedeniyle ahşap yapı çöktü.
Kars'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Kars'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı. Operasyonda 1 kilo 880,64 gram esrar, 85 kök Hint keneviri, ruhsatsız tabanca ve diğer suç unsurları ele geçirildi.
Kars'ta yapılan operasyonda 9 silah ele geçirildi
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 9 silah ele geçirildi. 8 kişi gözaltına alındı.
Kars'ta Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi
Kars'ta polis ve jandarma ekipleri tarafından Eylül ayında bin vatandaşa, 'Kadına Karşı Şiddetle Mücadele' çerçevesinde bilinçlendirme eğitimi verildi. Ayrıca 5 bin kadına KADES uygulamasının indirilmesi ve kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı. İl gen..
Kars'ta Kuraklık Yönetimi Planı İlerleme Toplantısı Yapıldı
Kars'ta, Aras Havzası Havza Yönetim Heyeti ve Aras Çoruh Havzaları Kuraklık Yönetimi Planı'nın 2. ilerleme toplantısı yapıldı. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, vatandaşların suyu tasarruflu kullanması gerektiğine dikkati çekti...
Kars'ın Digor ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki çocuk bulundu
Kars'ın Digor ilçesine bağlı Kocaköy köyünde kaybolan 6 yaşındaki çocuk, jandarma ekipleri tarafından bulundu. Çocuk sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ailesine teslim edildi.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kaybolan 2 çoban kardeş bulundu
Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Armutlu köyünde çobanlık yapan Reşat ve Kadir Koca kardeşler, kaybolduktan sonra yapılan arama çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu.
Kars'ta fiyat denetimleri sürüyor
Kars'ta fiyat denetimleri aralıksız devam ediyor.
Susuz Kaymakamı köylerde incelemelerde bulundu
Susuz ilçesine yeni atanan Kaymakam Halis Hacıismailoğlu, Keçili ve Gölbaşı köylerini ziyaret ederek köy okullarında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Sorunları dinleyen Hacıismailoğlu, ilgili birimlere talimat verdi ve yol çalışmasını yerinde gör..
Kars'ta düzenlenen Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi devam ediyor
Kars'ta Milli Eğitim Bakanlığı ile Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneğince düzenlenen '15. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi' panel ve çalıştaylar ile devam ediyor. Kongreye Türkiye'nin değişik üniversitelerinden yaklaşık 600 bilim insanı ..
Atlı Cirit Türkiye Finali B Grubu Sonuçlandı
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Cirit Türkiye Finali 1'inci Lige Yükselme B Grubu müsabakaları sona erdi. Erzurum birinciliğe adını yazdırırken, Bayburt ikinci, Kars üçüncü ve Manisa dördüncü oldu.
Kars'ta çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı
Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı. Yakalanan kişiler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kars'ta 16 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı
Kars Emniyet Müdürlüğü, illegal yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilen 16 Afganistan uyruklu düzensiz göçmeni yakaladı. Göçmenlerin sınır dışı edilme işlemleri devam ediyor.
Kars'ta jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor
Kars İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığı'nca yapılan ortak çalışmalarla uyuşturucu tacirleri çökertildi. Jandarma ekipleri tarafından yapı..
Kars ve Ardahan'da etkili olan dolu ile sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Kars ve Ardahan'da etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kars'ta su birikintileri oluşurken, Ardahan'da ise ilçe merkezi beyaza büründü.
Kars Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Gıda ve Temizlik Malzemesi Yardımı Yapıyor
Kars Belediye Başkanlığı'nın sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapılmaktadır. Yardımlar evlerde teslim edilmekte ve Toplumsal Dayanışma Mağazası'nda randevu usulüyle verilmektedir...
Kocaeli Darıca'da 3. Kars Tanıtım Şenlikleri Başladı
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen 3. Kars Tanıtım Şenlikleri başladı. Şenlikte, Kars'a ait yöresel lezzetler ziyaretçilere sunuldu. Protokol üyeleri ve davetliler stantları gezdi. Şenlikler, 26 Eylül Salı gününe kadar devam edecek.
Yöresel Lezzetler Festivali Üsküdar'da Başladı
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yöresel Lezzetler Festivali' Harem Meydanında başladı. Edirne'den Kars'a kadar Türkiye'nin farklı bölgelerindeki lezzetlerin bir arada olduğu, renkli görüntülere ve eşsiz lezzetlere sahne olan festival, 1 Ekim'e k..
Ani Ören Yeri'nde Kadınlar Tarihi Eserlerin Gün Yüzüne Çıkmasında Önemli Rol Oynuyor
UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki Ani Ören Yeri'nde, tarihi eser ve kalıntıların gün yüzüne çıkartılması amacıyla başlatılan kazı çalışmalarında kadınlar önemli rol üstleniyor. Kazı ekibinde yer alan 34 kadın, Ani'de bulunan parçaları temizleyip birleştiri..
Kars'ın Arpaçay ilçesine atanan Kaymakam Muhammed Burak Akköz, ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor
Kars'ın Arpaçay ilçesine atanan Kaymakam Muhammed Burak Akköz, ilçedeki esnafı ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Akköz, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.
Kars'ta hareket halindeki tırın lastikleri alev aldı
Kars'ta seyir halindeki bir tırın lastikleri alev aldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kars'ta Aile Çalıştayı Düzenledi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde Kars'ta 'Aile Çalıştayı' düzenledi. Çalıştayda aile odaklı sosyal hizmetler, aileye destek politikaları ve ailenin korunması konuları ele alındı..
Kars'ta AFAD ekipleri okullarda afet bilinci eğitimi veriyor
Kars'ta, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, okulları tek tek gezerek öğrencilerin afet konusunda bilinçlenmesi için eğitim veriyor. Ekipler, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları anlatıyor.
Kağızman'da 6 yıllık kan davası son buldu
Kars'ın Kağızman ilçesinde Ay ve Güneş aileleri arasında 6 yıl önce başlayan kan davası, kanaat önderlerinin araya girmesiyle barışla sonuçlandı.
Kars'ta Modern Otogar Binası'nın Açılışına Sayılı Günler Kaldı
Kars'ta uzun yıllar atıl vaziyette bulunan ve Kars Valiliği'nin girişimleriyle yapımına yeniden başlanılan Yeni Otogar yavaş yavaş şekilleniyor. Otogarın biran evvel tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Kars'tan Edirne'ye plastik çöp toplama yürüyüşü devam ediyor
Uluslararası Su Elçileri Federasyonu (USEF) tarafından "İnsanı Dönüştür Projesi" kapsamında, plastik çöp toplama ve kirlilikle mücadele amacıyla Kars'ta Ani Ören Yeri'nden başlayan yürüyüş, Sarıkamış ilçesinde devam etti.
Kars'ta Hayvancılara Kolostrum Dağıtıldı ve Şap Aşılama Kampanyası Başlatıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye'de ilk olarak Kars'ta hayvansal üretim yapan çiftçilere kolostrum 'ağız sütü' dağıttı ve Sonbahar Dönemi Şap Aşılama kampanyasını başlattı.
Kars'ta jandarma hayvan hırsızlığını önlemek için çalışmalarını artırdı
Kars İl Jandarma Komutanlığı, hayvan hırsızlığı olaylarını önlemek amacıyla çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, vatandaşlardan yardım istedi.
Kars'ta
Kars'ın Kağızman ilçesinde, iki aile arasındaki "kan davası" kanaat önderlerinin araya girmesiyle barışla sonlandırıldı.
Sarıkamış'ta Obsidiyen Yatakları Keşfedildi
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde farklı renklerde yoğun şekilde bulunan obsidiyen, turizm ve hediyelik eşya olarak değerlendirilmek isteniyor.
Kars'ta firari hükümlü yakalandı
Kars'ın Kağızman ilçesinde hakkında kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis tarafından yakalandı.
Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupası için Tunceli'ye hareket etti
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için hazırlıklarını tamamlayarak Tunceli'ye hareket etti. Kars 36 Spor, 17 Eylül 2023 Pazar günü Dersim Spor ile karşılaşacak.
Kars'ın Akyaka ilçesinde silajlık mısır hasadı başladı
Kars'ın Akyaka ilçesinde dolu yağışının etkisiyle silajlık mısırda yaşanan düşüş çiftçileri üzdü. Hasat yapan çiftçiler dolu yağışının dönümde 2 ton zarar oluşturduğunu ifade ediyor.
Kars'ta Ekmeğe Zam Yapıldı
Kars'ta 210 gram olan ve 5 liraya satılan ekmeğe 2,5 lira zam yapılarak 7,5 liradan satılmaya başlandı.
Kars'ta 14 Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı
Kars'ın Arpaçay ilçesinde jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi çaldıkları 14 büyükbaş hayvanla suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan 3 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Kars'ta Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Tutuklandı
Kars'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri kadın 2 şüpheli tutuklandı. Polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 kişinin kaldığı apart eve operasyon düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu ve uyuşturucu hazırlanmasında kullanılan malzemele..
Kars'ta bir binanın asansör boşluğunda çıkan yangın söndürüldü
Kars merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan bir binanın asansör boşluğunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Yangının nedeni çöplerin yanması olduğu belirtildi. Yangın sırasında asansör boşluğunda bulunan güvercin yavruları d..
Kars'ta uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 69 gram uyuşturucu ele geçirildi
Kars'ta jandarmanın narkotik dedektör köpeği 'Termal'in desteğiyle düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 69 gram uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.
Kars'ta Aranan 3 Firari Hükümlü Silahla Yakalandı
Kars'ta gasp, dolandırıcılık ve kasten yaralama suçlarından aranan 3 firari hükümlü silahla yakalandı. Hükümlülerin üst aramalarında 3 ruhsatsız tabanca, 33 fişek, 2 kurusıkı tabanca ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Firari hükümlüler, emniyetteki ..
Kars Sarıkamış'ta arazi anlaşmazlığında köylüler kavga etti; 1'i ağır 5 kişi yaralandı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Güllüce ile Kazıkaya köylüleri arasında yaylada anlaşmazlık yaşandı.
Erzurum, Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı Törenleri
Erzurum, Kars ve Ardahan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenler..
Kars ve Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlandı
Kars ve Ardahan'da Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü kutlamal..
Kars'ta nisanda kar yağdı! Her taraf beyaza büründü
Soğuk geçen kışlarıyla bilinen Kars'ta nisan ayında da kar yağdı. Yağışın a..
Kars ve Ardahan'da Kar Sonrası Soğuk Hava Etkili Oldu
Kars'ın Sarıkamış ilçesi ve Ardahan'da karın ardından soğuk hava etkili old..
Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum'dan birlik beraberlik mesajı
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, Serhat Ardahan Spor karşılaşması önces..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI