01-09-2023 22:46:43

KAİDER 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAİDER) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
KAİDER 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı

300 üyenin oy kullandığı genel kurul toplantısında tek liste olarak seçime giren Av. Halil Baydar yeni başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Baydar, “Büyüme sürecimiz rakamlardan ibaret değildir. Gerek gündemdeki konulara ilkeli ve tarafsız yaklaşımımız, gerekse yıllardır inançla ve kararlılıkla hayata geçirdiğimiz projeler, kamuoyunda ve karar mercilerinde fikirlerine önem verilen bir kuruluş olmamızı ve örnek gösterilen bir dernek olmamızı sağlamıştır. 7 yıla sığdırdığımız bu başarılar kolay elde edilmedi ve bunları hiç kimse bize altın tepside sunmadı. Hepsini zor yollardan büyük fedakarlıklarla elde ettik.

Kendi işlerimize, ailelerimize ayırabileceğimiz zamanı, enerjimizi ve olanaklarımızı KAİDER’in güçlenmesi için seferber ettik. Bütün faaliyetlerimizi mütavazi bütçelerle ama tarafsız kalabilmenin rahatlığı ile gerçekleştirdik. KAİDER olarak kuruluşumuzdan bu yana taviz vermediğimiz gönüllülük, bağımsızlık ve şeffaflık ilkelerimizle kurumlara ve kişilere değil, konulara ve görüşlere taraf olma anlayışımızla bu günlere ulaştık. İyilik için çıktığımız bu yolda; amacımız iyilikten öteye hiç geçmedi…

En çokta bir olmayla beraber olmayla beraber gülmeyle beraber üzülmeyle devam ettik. Çünkü biliyoruz ki; biz birlik olmazsak bunların hiç birini hayata geçiremezdik. Biz KAİDER ailesi olarak geleceği birlikte kurmak için üzerimize düşen sorumlulukları almaya devam edeceğiz. Projelerimiz ve faaliyetlerimiz memleketimiz, ülkemiz ve milletimiz için tüm hızıyla ve çeşitlendirilerek devam edecektir.

Faaliyetlerimizi 2023-2025 döneminde de artırarak devam ettirmeyi planlıyoruz. Yeni yönetimimiz ile de bize devredilen bayrağı hep ileri götürmek niyeti ve gayretinde olacağımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına sizlere söz veriyorum.” ifadesini kullandı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI