09-01-2021 15:39:27

İstanbul Ardahan İl Dernek Başkanı Ahmet Demirbaş tan Gazeteci Ferman Karaçam a Açık Mektupla Tepki

Değerli Ardahanlı hemşerim Gazeteci Ferman Karaçam, Mektubunu bizlerde okuduk. Ardahan Ünüversitesi kurucu Rektör Ardahan’ımızın taraflı tarafsız çok büyük bir çoğunluğunun taktirini kazanmış bu toprakların öz be öz evladı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ı hedef tahtasına koymanızın sebebini anlayamadık
İstanbul Ardahan İl Dernek Başkanı Ahmet Demirbaş tan Gazeteci Ferman Karaçam a Açık Mektupla Tepki

Değerli Ardahanlı hemşerim Gazeteci Ferman Karaçam, Mektubunu bizlerde okuduk. Ardahan Ünüversitesi kurucu Rektör Ardahan’ımızın taraflı tarafsız çok büyük bir çoğunluğunun taktirini kazanmış bu toprakların öz be öz evladı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ı hedef tahtasına koymanızın sebebini anlayamadık.

Ardahanlılar Ardahan ve Ardahan halkına faydası olan kim olursa olsun bu insanları hiç bir zaman unutmaz her zaman yad eder.

Ramazan Korkmaz’da her zaman unutulmayan arasına yazılmıştır.

Mektubunda bir de Üniversitenin daha önce yapılmak istenen yerini yazmış olsaydın. Loriye yakın Kür nehrinin getirdiği bataklık topraklar üzerine kurulacağını yazsaydınız.

Araştırmacı gazeteci olarak kimlerin Arsa alıp o faiş fiyatla Devlete satacağını yazsaydınız.
Üniversitenin yeri Mükemmel bir yer tespit edilmiş olup emeği geçenleri kutluyoruz.

Hatta  üniversiteye yakın bir yerde de üniversite Hastanesi yapılması ve Hastalarımızın Erzurum’a gitmesini önlemek yolda giderken hastalarımızın ölmesini istemiyoruz.

Prof. Ramazan Korkmaz hocamızı seviyoruz

ARDAHAN İL DERNEĞİ
Ahmet Demirbaş
Psikolog
Yönetim Kurulun Başkanı

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI